Codeshare-overeenkomst Delta Air Lines en Transavia

02/03
2016
AMSTERDAM/ATLANTA - Delta Air Lines laat woensdag weten dat er een codeshare-overeenkomst met Transavia is ondertekend. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij moet nog wel officieel toestemming krijgen van de overheid.

Delta plaatst haar DL-code op tien vluchten van Transavia. Vier bestemmingen hiervan biedt Delta momenteel, al dan niet samen met partnermaatschappijen, nog niet aan. Dit zijn Sevilla, Alicante, Thessaloniki en Marrakech. De andere zes bestemmingen waarop de DL-code wordt geplaatst zijn Barcelona, Malaga, Valencia, Ibiza, Lissabon en Casablanca. Delta is al codeshare-partner van KLM.

`De samenwerking met Transavia stelt Delta Air Lines in staat om haar netwerk uit te breiden met meer vakantiebestemmingen rondom de Middellandse Zee die zowel tijdens de winter- als zomermaanden geliefd zijn bij Amerikaanse toeristen`, zegt Nat Pieper, senior vice president Europa, Midden-Oosten en Afrika bij Delta Air Lines.

Mogelijk plaatst de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij in de toekomst op meer vluchten van Transavia haar DL-code. Passagiers van Delta Air Lines kunnen miles sparen op de vluchten van de KLM-dochter.

Tags:

delta air lines

transavia

Datum: woensdag 2 maart 2016, 22:34
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amsterdam, Atlanta, Barcelona, Casablanca, Lissabon, Marokko, Noord-Holland, Portugal, Sevilla, Spanje, Valencia, Venezuela, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry