25/02 National Chili Day - Heetste hamburgerwedstrijd in Amsterdam

23/02
2016
AMSTERDAM (EZPress) - Donderdag 25 februari is het National Chili Day. Hard Rock Cafe Amsterdam organiseert ter gelegenheid van deze pittige feestdag de heetste hamburgerwedstrijd van Nederland. Tien dare devils gaan onder toeziend oog van supporters de strijd met elkaar aan. Verwacht stijgende temperaturen, bezwete voorhoofden en hier en daar een traan tijdens de heetste hamburgerwedstrijd van Nederland. Wie als eerst de heetste hamburger heeft verorberd wint de hoofdprijs: één jaar lang gratis hamburgers*.

Details

Datum: donderdag 25 februari

Locatie: Hard Rock Cafe Amsterdam (buiten aan de gracht van Amsterdam)

Adres: Max Euwe plein 57, 1017 MA Amsterdam

Aanvang pers: 11:45u

Startschot: 12:00u

Prijsuitreiking: 12:30u

Over National Chili Day

National Chili Day is een jaarlijks terugkerende feestdag welke ieder jaar op de laatste donderdag van februari plaatsvindt. National Chili Day is in het leven geroepen om mensen tijdens de koude wintermaanden warm te houden. Wereldwijd genieten chili liefhebbers op deze dag daarom van extra vurige gerechten. Ter gelegenheid van National Chili Day 2016 organiseert Hard Rock Cafe Amsterdam de heetste hamburgerwedstrijd van Nederland en serveert zij in week 8 (van maandag 22 februari tot en met zondag 28 februari) een speciaal chili menu, met daarin genoeg lekkernijen om de smaakpupillen op hol te laten slaan.

*De winnaar van de heetste hamburger contest krijgt een jaar lang iedere maand een gratis hamburger en cocktail voor twee personen bij Hard Rock Cafe.

//Einde bericht

Bron: Hard Rock Cafe Amsterdam

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 23 februari 2016, 13:40
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Chili, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry