KLM: duidelijkheid over stoelen business class bij boeking

22/02
2016
AMSTELVEEN - Passagiers die een ticket in de World Business Class boeken bij KLM kunnen zien welk vliegtuigtype en welke stoelconfiguratie (seatmap) ze kunnen verwachten. Op die manier wil de luchtvaartmaatschappij haar klanten al in het boekingsproces inzicht geven in het serviceniveau waarop ze kunnen rekenen.

KLM is bezig met het vernieuwen van haar World Business Class aan boord van de langeafstandsvloot. Inmiddels is 65 procent van de vloot van de nieuwe stoelen voorzien, eind dit jaar is dat 80 procent. Voor de reiziger in de World Business Class neemt de kans daarmee verder toe dat er op flat beds geslapen kan worden.

Alle Boeing 747-400’s en Boeing 777-200ER’s zijn voorzien van de nieuwe flat bed-stoelen, terwijl de nieuwe Boeing 787’s vanaf de fabriek al van nieuwe Diamond flat-bed seats zijn voorzien. KLM is nog bezig met de ombouw van de Boeing 777-300ER’s, welke eind 2016 zal zijn afgerond.

De Airbus A330-vloot, die voornamelijk wordt ingezet op vluchten naar Noord-Amerika, het Caribisch Gebied, Afrika en het Midden-Oosten, heeft echter geen flat beds en de vraag is of deze vliegtuigen de nieuwe stoelen nog wel zullen krijgen.

Volgens Kreulen zijn de reacties op de nieuwe stoelen in de World Business Class zeer positief. Maar feit is dat de ‘oude’ World Business Class-stoelen worden door veel passagiers als minder comfortabel worden beoordeeld. “De markt wil een nieuw product”, aldus Kreulen. Het prijskaartje van een ticket is overigens hetzelfde in de ‘oude’ en ‘nieuwe’ Business Class.

Hieronder foto's van de drie verschillende stoelen die KLM op dit moment in de World Business Class van de intercontinentale vloot biedt:

Tags:

klm

world business class

harm kreulen

Datum: maandag 22 februari 2016, 22:34
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amstelveen, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry