Universal Cloud: 100% regie over uw hybride cloud

18/02
2016
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Reliable IT Solutions introduceert “Universal Cloud”, een innovatieve tool om resources uit de public cloud toe te voegen aan uw bestaande IT omgeving. Universal Cloud verbindt uw private en publieke clouddiensten eenvoudig tot één overzichtelijke en geïntegreerde ITomgeving. Zo behoudt u de volledige regie en profiteert u maximaal van de voordelen.

Veel organisaties doen tegenwoordig iets in de cloud, maar weinig organisaties willen of kunnen alles in de cloud plaatsen. Vaak is er sprake van een mix, de z.g. hybride cloud. Binnen die hybride cloud leggen verschillende partijen hun eigen policies op, waardoor ITorganisaties het overzicht en centrale beheer verliezen. Universal Cloud is de eerste Nederlandse Cloud Based Managed Service Organisatie die via een effectieve en gebruiksvriendelijke applicatie de voordelen van de hybride cloud maximaal laat renderen. Universal Cloud biedt maximale flexibiliteit en onbeperkte schaalbaarheid gecentraliseerd in één beheerschil over de on-premise-, private-, en public omgevingen.

Mark van de Sande, managing director van Reliable IT Solutions: “Universal Cloud integreert oplossingen als Microsoft Azure, Google en Amazon Webservices naadloos met de eigen private cloud, waarin bijvoorbeeld Hyper-V of VMware draait. Het is heel eenvoudig om de verschillende virtuele servers van de private cloud naar de verschillende aanbieders in de public cloud te verplaatsen. Een uniek punt van Universal Cloud is bovendien dat het volledig vendor onafhankelijk is: zowel aan de hardware als aan de software zijde”.

“Wij geloven sterk in de toekomst van de hybride cloud en met Universal Cloud vervallen nu ook belangrijke beheer-, kosten- en vendorlock argumenten om de integratie uit te stellen”, aldus Van de Sande.

Universal Cloud is een Cloud Based Managed Service oplossing en handelsmerk van Reliable IT Solutions en wordt op licentiebasis aangeboden waarmee zij als Cloud Access Security Broker de hybride IT omgeving van hun relaties verrijkt.

Uitgebreide info: www.universalcloud.nl

//Einde bericht

Bron: Reliable IT Solutions

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 18 februari 2016, 12:50
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry