Incento en Tasman Travel op AirCruise vanaf Rotterdam

16/02
2016
BUSSUM - Incento en Tasman Travel organiseren eind november een AirCruise vanaf Rotterdam The Hague Airport. Een select gezelschap van 52 passagiers vertrekt met een luxe Boeing 737-700 voor een exclusieve reis door Afrika.

De Boeing 737-700 van het Franse ASL Airlines wordt speciaal voor de 17-daagse trip ingericht met 52 Business Class stoelen.

De AirCruise vertrekt op 29 november en gaat in etappes naar Marrakesh, het eiland Sao Tomé, Kaapstad, Nelspruit en Mala Mala, Zimbabwe met de Victoria Watervallen, het Chobe National Park in Botswana, Zanzibar en tenslotte naar Oman. Onderweg worden onder meer safari's en een driedaagse luxe treinreis gemaakt.

Hoewel zij in luxe hotels, strandresorts, trein, woestijntenten en een oud klooster overnachten, blijven bemanning en toestel de hele cruise als een privévliegtuig bij de reizigers. ”Dat is ook het verschil met andere aircruises die je wel eens ziet. Dat zijn eigenlijk meer rondreizen per vliegtuig waarbij je op elke luchthaven in een ander toestel stapt,` legt topman Piet Visser van Tasman Travel uit.

Nu al hebben zich twaalf deelnemers aangemeld voor de AirCruise. ”Er is tegenwoordig wel degelijk een markt en een doelgroep voor dit soort reizen. Mensen verleggen hun horizon. Je ziet dan ook dat de belangstelling groot is,` zegt Visser. De trip kost circa 20.000 euro per persoon.

Als de AirCruise wederom een succes blijkt willen de reisorganisaties er volgend jaar opnieuw een organiseren. Visser: `Die gaat dan niet meer naar Afrika, maar wellicht naar Zuid-Amerika. Deze reis maken we maar één keer.`

Tags:

aircruise

Datum: dinsdag 16 februari 2016, 22:34
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Botswana, Bussum, Kaapstad, Noord-Holland, Oman, Rotterdam, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry