Interconnect introduceert Vast Mobiel Integratie

10/02
2016
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Interconnect lanceert vandaag Vast Mobiel Integratie (VaMo). Een complete en nieuwe dienst die mobiele abonnementen met vaste bedrijfstelefonie-functionaliteiten combineert. De flexibele combinatie van gemak en functionaliteit tilt Hosted Telecom van Interconnect naar een nog hoger niveau.

VaMo is een logische uitbreiding op het Hosted Telecom portfolio. Jos Jacobs, productmanager Telecom bij Interconnect, is trots. “Nu bieden wij onze klanten ook mobiele bereikbaarheid op het vaste nummer en gebruikers onderling zelfs op de vertrouwde interne doorkiesnummers. Dit alles wel mét de mogelijkheden van een telefooncentrale zoals doorverbinden, in de wacht zetten of meerdere lijnen tegelijk bedienen. De mogelijkheden zijn onbegrensd.”

Omdat Interconnect twee eigen, geografisch gescheiden datacenters heeft, biedt het een stabiele en gunstige infrastructuur. “ Met de hosted telecom oplossing via onze eigen infrastructuur in de cloud, kunnen bedrijven overschakelen naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor vaste en mobiele zakelijke telefonie.” Aldus Jos Jacobs.

Locatie onafhankelijke telefonie

De uitbreiding van Hosted Telecom met VaMo maakt de dienst volledig locatie-onafhankelijk. De functionaliteit is niet alleen beschikbaar via eigen vaste verbindingen op klantlocaties, maar nu ook mobiel. Dit biedt mogelijkheden voor business partners in heel Nederland om Hosted Telecom lokaal of landelijk aan te bieden.

Jos Jacobs: “Nu we ook vast-mobiel integratie via Hosted Telecom kunnen aanbieden, willen we het aantal businesspartners in de IT uitbreiden. We spreken dezelfde taal als automatiseerders, wat nodig is voor een plezierige en succesvolle samenwerking.” Aangezien het gaat om een locatie onafhankelijke oplossing voor zakelijke telefonie, kunnen dat businesspartners in heel Nederland zijn.

Over Interconnect

Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunen wij IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door onze expertise op het gebied van cloud computing, connectivity, VoIP en datacenters kunnen onze klanten zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten. Meer informatie: www.interconnect.nl

//Einde bericht

Bron: Interconnect Services B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 10 februari 2016, 11:59
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry