QNH opent nieuwe vestiging in Eindhoven

02/02
2016
AMSTERDAM (EZPress) - IT-kennispartner QNH Consulting heeft een nieuwe vestiging op de High Tech Campus in Eindhoven geopend. Het toenemende aantal klanten in Noord-Brabant en de groei van het bedrijf liggen aan de basis van de nieuwe locatie. QNH staat dichtbij haar klanten en medewerkers en het nieuwe kantoor is dan ook een vanzelfsprekende stap. Om mee te bewegen met de laatste technologische ontwikkelingen, is de keuze gevallen op de High Tech Campus. Hierdoor kan de IT-partner haar klanten voorzien van de nieuwste technologische innovaties. De vestiging in Eindhoven werkt nauw samen met de andere vestigingen en kan zo invulling geven aan het totale QNH-portfolio.

Groei business analytics

Met de toenemende mogelijkheden van cloud, business en predictive analytics merkt de IT-kennispartner dat veel bedrijven momenteel grote stappen zetten op deze gebieden. De groeiende vraag naar kennis en ervaring rondom cloud en business analytics-oplossingen van klanten in de regio Noord-Brabant, heeft QNH doen besluiten om juist daar een nieuwe vestiging te openen. Nieuwe medewerkers, energieke en gedreven professionals die graag hun toekomst inkleuren bij de IT-dienstverlener, kunnen vanaf 1 februari bij QNH in Eindhoven terecht.

Hen Snackers, CEO bij QNH: “Wij zijn erg enthousiast over het openen van deze nieuwe vestiging in Eindhoven. Door een lokale focus en aanwezigheid kunnen we de vraag van onze klanten nog beter beantwoorden. Om ons bedrijf in beweging te houden, is een innovatieve locatie als de High Tech Campus in Eindhoven de ideale plek voor een nieuw kantoor. We zitten dan in het hart van innovatie in Nederland en dat voelt goed. Ook in deze regio gaan wij vol enthousiasme aan de slag voor en vooral met nieuwe en bestaande klanten. Daar horen energieke collega’s bij en daarom kijken we uit naar aanvulling op ons team in regio Eindhoven. Door deze uitbreiding op de High Tech Campus stimuleren we onze medewerkers én klanten om een stap verder te zetten.”

Meer informatie:

//Einde bericht

Bron: Marcommit

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 2 februari 2016, 10:18
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Eindhoven, Noord-Brabant, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry