Gezondheidsdagen in Noordwest en Leidsche Rijn

30/10
2009
30-10-2009

Bewoners uit de wijk Leidsche Rijn kunnen op 13 november tijdens een Gezondheidsdag kennismaken met woonzorgcentrum De Ingelanden en haar bewoners. Op 14 november zijn bewoners van Zuilen, Ondiep en Pijlsweerd van harte welkom op de Wijkgezondheidsdag Noordwest. Wethouder Rinda den Besten (Volksgezondheid) verricht om 11.00 uur de aftrap voor deze dag.

Het thema voor de Gezondheidsdag in Leidsche Rijn is 'Zin in de winter'. In woonzorgcentrum De Ingelanden (Louis Armstronglaan 800) kunnen bezoekers en bewoners van 10.00 tot 16.00 uur deelnemen aan bewegingsoefeningen, een workshop 'Bewegen in denken en doen' en van een gezonde lunch genieten. Bij het consultatiebureau voor senioren van Aveant kan men terecht voor gezondheidscontroles, informatie en advies over gezondheid en levensfase. Er zijn ook allerlei marktkraampjes. De toegang is gratis. Axioncontinu en gemeente (GG&GD) organiseren de dag in samenwerking met Aveant en Vitaal.

Wijkgezondheidsdag NoordwestDe Wijkgezondheidsdag Noordwest is voor alle bewoners van Zuilen, Ondiep en Pijlsweerd, van jong tot oud. De activiteiten staan in het teken van gezondheid, welzijn en sport. Het doel van de dag is om bewoners op een leuke manier aan te moedigen om gezond te leven en lekker te bewegen. Ook kunnen zij kennis maken met het activiteitenaanbod in de buurt op het gebied van gezondheid, welzijn en sport.

De dag is op 14 november van 11.00 tot 16.00 uur, in Buurthuis Zuilen, St. Ludgerusstraat 251. De toegang is gratis. De gemeente Utrecht (GG&GD) organiseert deze dag in samenwerking met verschillende organisaties, waaronder Portes, Aveant en Indigo. Kijk voor meer informatie op www.utrecht.nl/gggd.

Datum: vrijdag 30 oktober 2009, 01:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry