Tiener reist 1636 km om voor winst van ruim zeven pond

28/01
2016
SHENFIELD - De achttienjarige Jordon Cox uit Shenfield vindt het niet erg om een stuk om te reizen om op die manier geld te besparen. Maar deze keer reisde hij vanuit Sheffield met Ryanair via Berlijn naar zijn woonplaats. De reis kostte hem in totaal 44,07 pond, terwijl een treinreis hem 51,79 pond zou hebben gekost, meldt Daily Mail.

De jongen vloog vanaf East Midlands Airport naar Londen Stansted via Berlijn. De reis duurde van deur tot deur maar liefst dertien uur, terwijl de reis per trein 3,5 uur duurt. De jongen maakte een reis van 1636 kilometer. Tijdens zijn tussenstop in Berlijn ging Cox de stad in om diverse hoogtepunten te bekijken en een currywurst te proeven. Het bedrag dat hij hieraan uitgaf is opgenomen in het totaalbedrag van zijn vliegreis.

Cox, die blogt over hoe mensen geld kunnen besparen, was zo verbolgen over de kosten van het treinticket dat hij besloot om te kijken wat de prijs van een vliegticket was. De tiener ontdekte dat hij met Ryanair naar huis kon vliegen via Berlijn, Milaan, Kopenhagen of Dublin. `Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om via Berlijn te reizen omdat dit het goedkoopste was en dit qua afstand het verst was, zodat ik waar voor mijn geld kreeg`, aldus Cox.

Tags:

ryanair

berlijn

Datum: donderdag 28 januari 2016, 22:34
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Berlijn, Denemarken, Duitsland, Italië, Kopenhagen, Londen, Milaan, Verenigd Koninkrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry