Start bouw Parkzicht te Boekel

26/01
2016
BOEKEL (EZPress) - Op vrijdag 29 januari aanstaande zal Bouwbedrijf Van Grunsven beginnen met de eerste fase van een veelzijdig project: Parkzicht Boekel. Wonen in het groen wordt voor iedereen mogelijk gemaakt doordat de woningen op verschillende levensfasen zijn afgestemd. De start bouw zal plaatsvinden in café ’t Stuupke te Boekel en zal een officiële handeling inhouden. De Heeren van 100 zijn aanwezig om de verkoop van de woningen te verzorgen.

De woning die bij u hoort

Een eigen woning is misschien wel het meest persoonlijke bezit. Het is een thuis, een plek waar een gezin samen kan zijn. Een thuis waar kinderen opgroeien, ouders werken en ontspannen, en ouderen tot rust komen. Op iedere leeftijd komen andere woonwensen kijken, en in Parkzicht Boekel zijn de woningen daarop afgestemd. Daarnaast biedt Van Grunsven in dit project de mogelijkheid om de woning op eigen stijl en voorkeuren aan te passen.

Wonen in ‘t groen

Parkzicht ligt op een groene locatie in het centrum van Boekel. Een rustige omgeving met veel voorzieningen in de buurt en daarom zeer geschikt voor zowel jong als oud. Ook de steden Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen zijn goed te bereiken, waardoor voorzieningen voor een avondje uit binnen handbereik zijn. Op www.parkzichtboekel.nl staat meer informatie over de verschillende woningtypen die gebouwd zullen worden.

Start bouw

Op 29 januari aanstaande vindt de start bouw plaats in café ’t Stuupke in Boekel. Om 16.00uur is de ontvangst en om 16.15uur zal een officiële handeling plaatsvinden. Voor kopers is dit een mooi moment om kennis te maken met nieuwe buren. Na afloop is er alle ruimte om vragen te stellen aan de verkoopspecialist van De Heeren van 100 en de medewerkers van Bouwbedrijf Van Grunsven.

//Einde bericht

Bron: De Heeren van 100

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 26 januari 2016, 11:24
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Boekel, Buren, Eindhoven, Gelderland, Nijmegen, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry