Winterweer hindert vliegverkeer oostkust Verenigde Staten

22/01
2016
CHICAGO - United Airlines waarschuwt dat reizigers vanaf vrijdag te maken kunnen krijgen met vertragingen en annuleringen als gevolg van winterweer nabij de oostkust van de Verenigde Staten.

Onder meer op de luchthavens Newark en Washington Dulles International Airport krijgen reizigers te maken met verstoringen. Vanaf vrijdagmiddag (lokale tijd) worden er door United geen vluchten uitgevoerd vanaf luchthaven Washington Dulles International Airport en enkele andere luchthavens nabij Washington. United Airlines hoopt zondag zoveel mogelijk vluchten te kunnen hervatten.

De luchtvaartmaatschappij adviseert reizigers die dit weekend via de genoemde luchthavens willen reizen, van tevoren de vluchtstatus te controleren alvorens naar de luchthaven te komen. Ook is het mogelijk om de vluchtdatum of het tijdstip van de vlucht te wijzigen. Dit kan via de website of via de app van United Airlines.

Ook Delta Air Lines waarschuwt op haar website dat reizigers te maken kunnen krijgen met vertragingen en annuleringen en adviseert reizigers om de reisplannen aan te passen. Vanaf donderdagmiddag (lokale tijd) zijn er 120 vluchten geannuleerd.

Tags:

united airlines

delta air lines

winterweer

Datum: vrijdag 22 januari 2016, 11:14
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Chicago, Verenigde Staten, Washington

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry