Nieuwe huisvestingsoplossingen voor asielzoekers

15/01
2016
RIJSWIJK (EZPress) - Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) organiseert, in samenwerking met de Rijksbouwmeester, een open oproep voor het ontwerpen van nieuwe huisvestingsoplossingen voor asielzoekers. Zie voor meer informatie de website www.nederlandwordtanders.nl/openoproep.

(b)Kick-Off(/b)

Op 18 januari wordt de prijsvraag A Home away from Home officieel gelanceerd in Kantien (Ravellaan 96, Utrecht) van 16.00 tot 17.30. De Kick-Off bijeenkomst zal worden geopend door Floris Alkemade (Rijksbouwmeester) en Carolien Schippers (COA). Zij zullen een toelichting geven op de aanleiding, het doel en de context van de prijsvraag. De prijsvraag zal inhoudelijk worden toegelicht en diverse sprekers geven achtergronden bij de opgave. Alle aanwezigen krijgen het reglement uitgereikt. Deze wordt ook op de website gepubliceerd. De bijdragen aan de bijeenkomst worden opgenomen en op de website geplaatst.

Tot twee weken na de kick-off bijeenkomst kunnen potentiele deelnemers inhoudelijke vragen stellen via de website. Deze vragen worden gebundeld in een Nota van Inlichtingen. Inschrijving voor de prijsvraag is mogelijk tot uiterlijk 4 maart. Inzendingen zijn mogelijk tot 11 maart.

//Einde bericht

Bron: COA

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 15 januari 2016, 11:43
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Rijswijk, Utrecht, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry