Yellowbrick start met WhatsApp

13/01
2016
AMSTERDAM (EZPress) - Yellowbrick start vanaf vandaag een proef met klantenservice via WhatsApp. De aanbieder van mobiel parkeren biedt een groep klanten via dit kanaal de mogelijkheid vragen te stellen of opmerkingen te delen. Na een proefperiode van 2 maanden stelt Yellowbrick deze nieuwe vorm van dienstverlening stapsgewijs open voor alle klanten.

`WhatsApp sluit goed aan bij onze persoonlijke benadering. WhatsApp als extra contactmogelijkheid betekent dat wij onze klanten nog gemakkelijker, persoonlijker en sneller kunnen helpen`, aldus Emmy Huiskamp, manager marketing en communicatie.

Klantonderzoek

Uit het Yellowbrick klantonderzoek 2015 (N= 617) blijkt dat 37% van de Yellowbrick-klanten met Yellowbrick wil whatsappen. Een groep klanten die al eerder contact heeft gehad met de Customer Service van Yellowbrick heeft een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de proef, die tot 12 maart duurt. Als de pilot succesvol verloopt zal Yellowbrick deze dienstverlening aan al haar klanten aanbieden.

Wanneer appen

Klanten die vragen hebben over een parkeertransactie, een zonecode, een factuur of iets anders, kunnen door middel van WhatsApp direct contact opnemen met Yellowbrick. In verband met privacyrichtlijnen zullen klanten die persoonsgegevens opvragen eerst geïdentificeerd worden. In die gevallen neemt Yellowbrick telefonisch contact op.

//Einde bericht

Bron: Yellowbrick B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 13 januari 2016, 12:14
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry