WOW Air: vanaf 159 euro naar Amerikaanse westkust

12/01
2016
UTRECHT - WOW Air gaat tickets naar de Amerikaanse westkust aanbieden vanaf 159 euro voor een enkele reis. Dat maakt de IJslandse prijsvechter dinsdag bekend op de Vakantiebeurs in Utrecht. De vluchten naar San Francisco en Los Angeles vanaf thuisbasis Keflavik gaan komende zomer van start.

Een precieze startdatum van de vluchten is op dit moment nog niet bekend. De ticketverkoop begint deze maand.

WOW Air kondigde in november aan dat het in 2016 San Francisco en Los Angeles aan het routenetwerk toevoegt. De routes zullen aansluiten op vluchten van de maatschappij vanaf het Europese vasteland, waaronder Amsterdam. Op de nieuwe routes zullen drie Airbus A330-300's met 340 stoelen worden ingezet.

Vorig jaar startte WOW Air al met transatlantische vluchten vanaf Keflavik naar Boston en Washington/Baltimore. Dit jaar breidt de maatschappij verder uit, en worden ook het Canadese Montreal en Toronto aan het aanbod toegevoegd.

Door het adverteren met extreem lage vanaf-prijzen concurreert WOW Air nadrukkelijk op prijs. De ticketprijzen zijn wel exclusief het meenemen van ruimbagage, terwijl maaltijden en dranken evenmin zijn inbegrepen. De uiteindelijke prijs zal dan ook hoger uitvallen, tenzij je alleen met handbagage reist en je zelf broodjes meeneemt.

Tags:

wow air

san francisco

los angeles

Lees ook:

WOW Air in 2016 met Airbus A330 naar Los Angeles en San Francisco

WOW Air in 2016 ook naar Canada

Datum: dinsdag 12 januari 2016, 11:14
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amsterdam, Baltimore, Boston, Canada, Los Angeles, Noord-Holland, San Francisco, Toronto, Utrecht, Verenigde Staten, Washington

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry