Virgin America nieuwe partner China Southern Airlines

31/12
2015
SAN FRANCISCO - Virgin America is de nieuwste Amerikaanse partner van China Southern Airlines. Beide maatschappijen zijn een codeshare-samenwerking overeengekomen, waarbij China Southern haar CZ-vluchtcode plaatst op Virgin America-vluchten vanaf San Francisco en Los Angeles. Dat heeft Virgin America bekendgemaakt.

In totaal gaat het om tien codeshare-bestemmingen die voor China Southern-passagiers met een overstap op een Virgin America-vlucht zijn te bereiken: Boston, Chicago, Dallas Love Field, Fort Lauderdale, Las Vegas, Newark, New York (JFK), Seattle, San Diego and Washington DC.

De codesharing maakt het voor China Southern-passagiers eenvoudiger om tickets naar deze bestemmingen te reserveren. Ook overstappen van de ene op de andere airline op de hubs in San Francisco en Los Angeles moet vlekkeloos verlopen.

China Southern, lid van luchtvaartalliantie SkyTeam, vliegt vanaf thuisbasis Guangzhou dagelijks naar San Francisco, tien keer per week naar Los Angeles en dagelijks naar New York. Binnen SkyTeam werkt de maatschappij ook samen met Delta Air Lines.

Virgin America, dat in 2007 de vluchtoperatie startte, is niet aangesloten bij een luchtvaartalliantie. De maatschappij heeft een netwerk van 24 bestemmingen in de VS en Mexico.
 

Tags:

virgin america

china southern airlines

Datum: donderdag 31 december 2015, 22:34
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Boston, Chicago, China, Dallas, Los Angeles, Mexico, New York, San Diego, San Francisco, Seattle, Verenigde Staten, Washington

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry