KLM serveert maaltijden van Onno Kokmeijer in European Business Class

01/12
2015
AMSTELVEEN - Per 10 december serveert KLM tijdens langere Europese vluchten maaltijden van topchef Onno Kokmeijer in de European Business Class. De samenwerking maakt deel uit van een nieuw concept dat KLM introduceert voor alle Europese vluchten, meldt de luchtvaartmaatschappij. Nog niet eerder werden de maaltijden in de European Business Class verzorgd door een topchef.

Onno Kokmeijer is Executive Chef & Manager bij tweesterrenrestaurant Ciel Bleu, onderdeel van Hotel Okura Amsterdam. Kokmeijer gaat samen met zijn Chef de Cuisine Arjan Speelman de hoofdmaaltijden voor de lunch en het diner verzorgen. De gerechten worden geserveerd op vluchten van en naar Athene, Helsinki, Istanbul, Kiev, St. Petersburg, Lissabon, Madrid, Boekarest en Moskou. Wekelijks kunnen passagiers kiezen uit twee gerechten. De samenstelling van de gerechten wisselt per zomer- of winterdienstregeling.

Kokmeijer en Speelman hebben in 2013 al eens maaltijden in de World Business Class verzorgd. Het tweesterrenrestaurant Ciel Bleu is gevestigd op de 23ste etage van Hotel Okura Amsterdam.

KLM en KLM Cityhopper serveren nu dezelfde snacks en sandwiches in Economy Class zodat er meer eenheid ontstaat in het product op de Europese routes. Daarnaast gaat de luchtvaartmaatschappij vaker sandwiches aanbieden tijdens ontbijt, lunch en diner. In oktober meldde KLM dat driesterren topchef Jacob Jan Boerma een jaar lang de maaltijden voor de World Business Class gaat verzorgen.

Tags:

klm

onno kokmeijer

world business class

european business class

Datum: dinsdag 1 december 2015, 22:34
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amstelveen, Amsterdam, Athene, Boekarest, Finland, Griekenland, Helsinki, Kiev, Lissabon, Madrid, Moskou, Noord-Holland, Portugal, Roemenië, Rusland, Spanje, Ukraïne

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry