SUSA studenten uitzendbureau kiest voor CXCloud

24/11
2015
SCHIPHOL (EZPress) - SUSA studenten uitzendbureau heeft bij de vernieuwing van haar contactcenterplatform gekozen voor CXCloud, een cloudgebaseerde geïntegreerde klantcontactoplossing. CXCloud werd in korte tijd geïmplementeerd door Customer Interaction Group.

SUSA studenten uitzendbureau maakt een sterke groei door, onder andere door uitbreiding van de activiteiten in Duitsland, waar het unieke poolconcept® van SUSA wordt ingezet voor een grote mobiele operator. Bij SUSA verlopen vrijwel alle processen online. Daarnaast verzorgt het contactcenter van SUSA de volledige werving en selectie van kandidaten en worden ook alle planning- en traffic werkzaamheden via het contactcenter voor de klant uit handen genomen.

SUSA was op zoek naar een state-of-the-art contactcenter-oplossing die aansluit op de groei van de organisatie. Het optimaal bedienen van Duitse kandidaten en uitzendkrachten vroeg bovendien om aangepaste inrichting van de telefonie-infrastructuur, geschikt voor het gebruik van lokale Duitse lijnen die in Nederland binnenkomen. Ook wilde SUSA ongewenste kosten voor hardware, rackruimte en beheer elimineren. Na een selectieproces heeft SUSA gekozen voor CXCloud van Customer Interaction Group.

SUSA IT-manager Wendy Krijnen-Laumen: “IT is van vitaal belang voor SUSA. Wij willen niet locatieafhankelijk zijn en evenmin zelf een volledige infrastructuur in huis beheren, maar ons volledig kunnen richten op onze core business.”

Voor SUSA sluit de keuze voor CXCloud, een cloudgebaseerde contactcenter oplossing, volledig op deze strategie aan. Maarten van de Pavoordt, business development manager CXCloud: “Bij veel ‘cloud’-toepassingen reken je af per aangemaakte gebruiker; bij CXCloud wordt betaald voor het maximaal aantal gelijktijdig ingelogde gebruikers per maand. Daarnaast is het functioneel beheer eenvoudig te regelen via de interface en is CXCloud gemakkelijk te integreren met bijvoorbeeld CRM-applicaties.”

//Einde bericht

Bron: Customer Interaction Group

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 24 november 2015, 08:45
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Duitsland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry