The Entertainment Group: boekingsite naar HV Productions

28/10
2009
EINDHOVEN (EZPress) - Evenementenbureau HV Productions uit Eindhoven heeft www.boekentertainment.nl van de The Entertainment Group van Marco Borsato overgenomen. Boekentertainment.nl is de meest professioneel opgezette site voor het boeken van meer dan 1.500 artiesten en acts voor welk budget en evenement dan ook. De in 2007 opgerichte site is met ruim 700 boekingen per jaar Nederlands grootste online boekingsbureau.

Sinds de rechter op 22 september het faillissement uitsprak van The Entertainment Group is het volop speculeren geweest welke marktpartijen aan de haal zouden gaan met de muziekrechten van TEG en succesvolle bedrijfsonderdelen als boekentertainment.nl. Entertainmentbedrijf Talpa nam begin oktober de muziekrechten over van de artiesten die onder contract stonden bij TEG en HV Productions continueert nu de werkzaamheden van het succesvolle online boekingsbureau.

Met boekentertainment.nl verbreedt HV Productions haar horizon. De online boekingssite sluit volgens commercieel directeur Francois Verhoeven optimaal aan bij de huidige activiteiten, `want heb je iets te vieren, dan heb je entertainment nodig. Tegelijkertijd komen bedrijven via dit bekende portal nu ook automatisch in contact met onze vele mogelijkheden op het gebied van evenementenorganisatie. Een betere wisselwerking is niet denkbaar.`

HV Productions is een fullservice evenementenbureau gericht op de zakelijke markt met een eigen technisch bedrijf en cateringtak. Met 123bedrijfsfeest.nl beschikt HV over dé boekingssite voor bedrijfsfeesten. Het in 1987 opgerichte familiebedrijf - onder leiding van vader Henk en zoon Francois Verhoeven - is verder actief in de wereld van vak- en consumentenbeurzen, organiseert professionele product- en modepresentaties en speelt een vooraanstaande rol op het gebied van congressen en incentives. Internationale activiteiten zijn onder meer de organisatie van het Holland Argentina House tijdens de Dakar Rally 2009 in Buenos Aires, die ook voor 2010 op het programma staat. Inmiddels is HV ook in gesprek met de FIH (Wereld Hockey Bond) in Lousanne voor de opzet een World Hockey House tijdens het WK dames in Rosario (Argentinië). Recent georganiseerde events zijn onder meer het 15-jarig jubileum van Bjorn Borg Nederland, het Internationale ATC (Automotive) Congres en het 25-jarig jubileum van Guess Watches.

//Einde bericht

Bron: HV Productions

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 28 oktober 2009, 15:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Argentinië, Buenos Aires, Dakar, Eindhoven, Noord-Brabant, Rosario, Senegal

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry