Foto van bouw KLM`s eerste Boeing 787-9 online

02/09
2015
EVERETT - KLM ontvangt eind oktober de eerste van een serie nieuwe Boeing 787-9 Dreamliners. De bouw van het eerste toestel, de PH-BHA, nadert zijn voltooiing. Het toestel heeft inmiddels de assemblagelijn in Everett verlaten. Nu wordt begonnen met de pre-flight testing. Inmiddels is er beeldmateriaal van de assemblage van het eerste toestel op social media verschenen.

Het toestel wordt uitgerust met de nieuwste business class inrichting en wifi aan boord. De World Business Class-cabine van de Boeing 787-9 zal bij KLM worden voorzien van dertig stoelen. De full-flatstoelen van het Franse merk Zodiac worden in vissengraatopstelling geplaatst in een ruime 1-2-1 configuratie. Deze wijkt dus af van de Diamond Seat die KLM recentelijk in haar Boeing 747 en 777-vloot heeft geïntroduceerd.

De eerste twee Dreamliners worden komend najaar in dienst genomen door KLM. De toestellen zijn voorzien van General Electric GEnx-motoren.

Foto: @b787fan

Bahrein
KLM voert de eerste vlucht met de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner uit naar Bahrein, het eilandstaatje in de Perzische Golf. De eerste vlucht zal op 26 oktober plaatsvinden en een tussenstop maken in Abu Dhabi.

Andere bestemmingen die worden genoemd waarop KLM in 2015 en 2016 met de 787-9 Dreamliner gaat vliegen zijn Cairo, Xiamen, Hongkong, Quito-Guayaquil, Vancouver, Havana, Chengdu, Tokio Narita, Rio de Janeiro en Fukuoka.

Tags:

klm

787

everett

seatle

dreamliner

zodiac

diamont

bahrein

Lees ook:

Wifi bij KLM voorlopig alleen in Dreamliners

Datum: woensdag 2 september 2015, 11:14
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Bahrein, Brazilië, Canada, Chengdu, China, Cuba, Ecuador, Fukuoka, Guayaquil, Havana, Hongkong, Japan, Rio de Janeiro, Tokio, Vancouver

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry