Zetacom en Mopas Monitoring Systems slaan de handen ineen

26/08
2015
ZOETERMEER (EZPress) - Mopas Monitoring Systems en Zetacom kondigen een partnership aan. Dankzij het partnership worden de monitoringsystemen van Mopas geïntegreerd in het portfolio van Zetacom. Hierdoor kan de system integrator innovatieve oplossingen op het gebied van persoonsbeveiliging en locatiebepaling binnen haar platform aanbieden. De oplossing is ook beschikbaar vanuit de cloud. Op dit moment maakt al ruim 25% van de ziekenhuizen gebruik van een oplossing van Zetacom.

De kracht van de samenwerking zit in de vele integratiemogelijkheden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om zowel intra- als extramurale zorgondersteuning te combineren in een volledig beveiligde omgeving, aangestuurd vanuit een cloud monitoring systeem.

“Onze klanten willen een platform dat betrouwbare persoonsbeveiliging biedt aan hun cliënten en medewerkers en dat veel verder reikt dan alleen alarmering”, zegt Sjaak Werkhoven, commercieel directeur Zetacom. “Het systeem van Mopas is complementair aan dat van Zetacom. Hierdoor wordt de comfort-cirkel van zorgcliënten aanzienlijk vergroot en de kwaliteit van leven verbeterd. Bovendien wordt de inzetbaarheid van zorgpersoneel efficiënter, waardoor de zorgcliënt nog betere zorg ontvangt. De monitoringsystemen van Mopas sluiten hiermee naadloos aan op onze diensten”, aldus Werkhoven.

Over Mopas Monitoring Systems

De systemen van Mopas onderscheiden zich niet alleen door flexibiliteit en betrouwbaarheid maar ook door een zeer uitgebreide functionaliteit en brede inzetbaarheid. Behalve positiebepaling voor veiligheid binnen en buiten, persoonidentificatie, medisch wetenschappelijk gevalideerde val- en non-movement detectie, spreek- en luisterfunctionaliteit met speciale transponders, kunnen ook tal van bestaande (zorg)apparaten en ERP systemen gekoppeld worden. De periodieke kosten zijn bescheiden en investeringen zijn niet noodzakelijk.

Meer informatie: www.mopas.eu.

Over Zetacom

Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in bedrijfstelefonie, zorg alarmeringssystemen, Voice over WLAN, cloud en hosted telefonie, locatiebepalingssystemen, mobiele telefonie en unified communications. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (logistiek) en ’s- Hertogenbosch (trainingcenter). Tot de opdrachtgevers behoren onder andere vele ziekenhuizen en zorginstellingen. Speciaal voor deze doelgroep is het Zetacom Zorgconcept ontwikkeld. Inmiddels koos 25% van de Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen voor een oplossing of de service van Zetacom.

Meer informatie: www.zetacom.nl.

Datum: woensdag 26 augustus 2015, 10:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Zoetermeer, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry