SNEL, GRATIS EN ELEKTRONISCH FACTUREREN!

21/08
2015
HEEMSKERK (EZPress) - MUIS Software heeft een nieuwe gratis manier ontwikkeld om facturen te versturen: de Spitsfactuur. Het maken van facturen in Word en Excel is daardoor verleden tijd! De facturen worden ook direct verwerkt in de administratie. Kortom een flinke tijd- en geldbesparing voor alle ondernemers en accountants.

De Spitsfactuur biedt veel voordelen. Zo is de Spitsfactuur zeer eenvoudig op te stellen. Adres- en artikelgegevens kunnen rechtstreeks ingetypt worden, maar klantgegevens kunnen ook automatisch opgehaald worden door middel van de koppelingen met het bedrijvenregister van de KvK en met de landelijke postcodetabel. Voor accountants én ondernemers levert dit dus een flinke tijdbesparing op. Ook artikelgegevens zijn op eenvoudige manier in te typen.

Een ander groot voordeel is het feit dat de factuur elektronisch wordt verstuurd naar de klant met natuurlijk een UBL-bestand als bijlage. UBL is de belangrijkste standaard in het elektronische facturatieverkeer. Hierdoor kan de factuur meteen verwerkt worden in de administratie van de ontvanger. De Spitsfactuur is dus helemaal aangepast aan de moderne eisen. Toch wordt er tegelijkertijd nog automatisch een pdf-bestand meegestuurd, zodat klanten met administraties die nog niet aangepast zijn aan UBL, de facturen nog op eigen manier kunnen verwerken.

MUIS Software heeft dus goed nagedacht over het gebruiksgemak voor de ondernemer. Met minimale inspanning heeft de ondernemer met de Spitsfactuur namelijk een geordende administratie en daardoor een goed overzicht van de financiële situatie. Accountants profiteren hier natuurlijk ook van. Zij krijgen op deze manier geordende administraties van hun klanten aangeleverd en houden daardoor meer tijd over om gerichte bedrijfsadviezen te geven.

Vele ondernemers maken al gebruik van de Spitsfactuur!

Voor meer informatie over onze Spitsfactuur: www.muis.nl/Spitsfactuur

//Einde bericht

Bron: MUIS Software

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 21 augustus 2015, 11:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Heemskerk, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry