Fietsnetwerk.nl introduceert `Dynamische Fietsroutes`

18/08
2015
HARDERWIJK (EZPress) - Op fietsnetwerk.nl is het nu mogelijk om prachtige gratis fietsroutes te verkrijgen en deze helemaal naar wens uit te breiden. Op de website kan men namelijk een route volledig personaliseren door het toevoegen van zogenaamde ‘Fietsnetwerk.nl knooppunten’. Dit zijn aangesloten horecabedrijven en bezienswaardigheden die men onderweg wil bezoeken.

Je optimale fietsroute samenstellen

De planner houdt bij het plannen van de route vaak rekening met wegwerkzaamheden, veilig fietsen, openingstijden en nog veel meer actuele en `real time` informatie. Met deze dynamische fietsroutes heeft Fietsnetwerk.nl een wereldprimeur.

Naast de Fietsnetwerk.nl knooppunten en actuele informatie krijgt de gebruiker leuke en scherpe aanbiedingen voorgeschoteld die toegevoegd kunnen worden in de route. De gebruiker kan deze aanbiedingen direct online met I-deal afrekenen en ontvangt een voucher voor het aangeschafte product. Na iedere wijziging wordt de route automatisch aangepast; de gebruiker krijgt de juiste fietsroute inclusief de geselecteerde toevoegingen: Altijd compleet met een geheel persoonlijke fietsroute dus!

Fietsnetwerk.nl

Ongeveer een jaar geleden is Fietsnetwerk.nl begonnen met de uitrol van het nieuwe Nederlandse netwerk voor fietsers: Fietsen 2.0. Het doel van dit netwerk is om horeca en bezienswaardigheden op structurele wijze aan te laten sluiten op het bestaande fietsknooppuntennetwerk waar veel fietsers gebruik van maken. Fietsnetwerk.nl hanteert een gedisciplineerd systeem, waarbij locaties worden aangesloten op het fietsknooppuntennetwerk via 3-cijferige nummers. Zo krijgen alle horeca en bezienswaardigheden de gelegenheid om onderdeel van dit Nederlandse fietsnetwerk te worden. Fietsnetwerk.nl heeft ondertussen al bijna 700 knooppunt- nummers toegekend in Nederland.

Na deze succesvolle uitrol introduceert Fietsnetwerk.nl nu deze revolutie voor recreatief fietsend Nederland. Waren fietsers eerder nog afhankelijk van een statische route, met de nieuwe website komt Fietsnetwerk.nl met de ideale oplossing , namelijk routes zelf uitbreiden en ` real time` informatie op de routes verkrijgen. Naast de website www.fietsnetwerk.nl zullen we de komende tijd nog meer innovatieve, gebruiksvriendelijke tools lanceren, die tevens gebruikmaken van onze ‘dynamische routeplanner’.

//Einde bericht

Bron: Fietsnetwerk.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 18 augustus 2015, 10:22
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Gelderland, Harderwijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry