Domeinnaam kortingscode.nl voor 45.000 euro overgenomen

27/10
2009
AMSTERDAM (EZPress) - Imbull, het Amsterdamse internetbedrijf achter onder andere Actiecode.nl en Kortingscode.net, heeft vandaag het domein Kortingscode.nl overgenomen voor een bedrag van 45.000 euro. `Het is beslist geen laag bedrag voor een domein, maar de aankoop van kortingscode.nl is van grote waarde voor het verstevigen van onze positie in deze groeiende markt`, aldus Jelle van der Bij, eigenaar van Imbull.

Kortingscodes zijn de online variant van de kortingsbonnen uit de reclamefolders. Bij een online aankoop worden hiervoor kortingscodes gebruikt. Door het gebruik van deze codes ontvangt de consument bijvoorbeeld een gratis verzending of 10% korting op een aankoop. Imbull verzamelt de kortingscodes en plaatst deze overzichtelijk op een website. Hierdoor kunnen consumenten eenvoudig webwinkels vinden met actuele aanbiedingen en kortingen.

Met de nog te ontwikkelen website op kortingscode.nl wil Imbull naast Actiecode.nl en kortingscode.net de grootste overkoepelende kortingswebsite van Nederland creëren waarop consumenten alle mogelijke deals kunnen vinden en delen. Naar verwachting zal de website eind januari 2010 de lucht in gaan.

//Einde bericht

Bron: imbull

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 27 oktober 2009, 13:15
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry