Online.nl sluit langjarige overeenkomst KPN over vaste netwerk

20/07
2015
LUXEMBURG (EZPress) - Online.nl heeft een langjarige overeenkomst gesloten met KPN over de toegang van het vaste netwerk. Dit betekent dat Online.nl haar klanten de kwaliteit en snelheid van KPN zal kunnen bieden, maar dan tegen de lage prijzen die Online.nl klanten gewend zijn.

Door deze overeenkomst krijgen Online.nl klanten op korte termijn toegang tot hogere internetsnelheden en kunnen nog meer profiteren van de voordelen van Interactieve TV.

`De overeenkomst met KPN stelt ons in staat om onze huidige en toekomstige klanten van het hoogwaardige KPN netwerk te voorzien. Dit past geheel in de strategie van Online.nl om haar klanten de beste prijs en kwaliteit verhouding te bieden`, zegt Björn Jeurissen, Country Manager NL van M7 Group, verantwoordelijk voor Online.nl.

Over Online.nl

Online.nl is een merk gebruikt onder licentie door M7 Group S.A., de in Luxemburg gevestigde Europese aanbieder van televisie, internet en beldiensten voor consumenten en zakelijke klanten. Met de merken Online.nl en CanalDigitaal in Nederland, TV Vlaanderen en TéléSAT in België, AustriaSAT en HD Austria in Oostenrijk, AustriaSAT Hungary in Hongarije, en Skylink in Tsjechië en Slowakije bedient zij ruim 3 miljoen klanten.

//Einde bericht

Bron: Online.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 20 juli 2015, 10:56
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Hongarije, Luxemburg, Oostenrijk, Slowakije

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry