Inovativ winnaar Microsoft Government Cloud Partner Award

09/07
2015
AMSTELVEEN (EZPress) - Inovativ wint de Microsoft Government Cloud Partner of the Year Award 2015. Volgens Microsoft onderscheidt inovativ zich binnen de overheidsmarkt door zijn innovatieve karakter en de vooruitstrevende kennis van cloudoplossingen.

Inovativ bij top ICT-dienstverleners overheid

Tijdens de Microsoft Government Partner of the Year Awards werd inovativ uitgeroepen tot Cloud Partner of the Year. Dit is een erkenning voor het feit dat inovativ behoort tot de top van ICT-dienstverleners voor de overheid. Harco Enting, Director Public Sector, kende inovativ namens Microsoft de prijs toe vanwege de succesvolle projecten in de afgelopen periode.

Gemeente Amersfoort

Redmar Blik, Teamleider ICT-beheer gemeente Amersfoort, bevestigt het positieve beeld van inovativ: “Inovativ is een no-nonsenseclub, pragmatisch. Geen ellenlange trajecten, maar een korte doorlooptijd, goed afgebakend en duidelijk gedefinieerd. Alle projecten met inovativ zijn binnen termijn en budget gebleven. Dat maakt het een uitzonderlijke partner.”

Overheid ondersteunen

Microsoft roemt de stimulerende rol van inovativ op het gebied van de cloud. “Inovativ heeft de award mede gewonnen door de intensieve samenwerking met Microsoft”, aldus Menno Barger, Partner Account Manager bij Microsoft Nederland. “Met de bijzondere projecten gebaseerd op Microsoft Cloud solutions maakten ze echt het verschil binnen de overheidsmarkt. Indrukwekkend, want met zijn innovatieve karakter en vooruitstrevende kennis heeft inovativ veel gemeentes begeleidt naar de Microsoft Cloud.”

Concrete businesscases overheden

Maarten Goet, managing director van inovativ, is blij met de award: “Het is een geweldige erkenning voor de innovatieve projecten die we met overheden hebben uitgevoerd. Cloud Partner of the Year geeft aan dat we in staat zijn de mogelijkheden van Microsoft Cloud te vertalen naar concrete businesscases. We sluiten aan bij de uitdagingen waar gemeentes en andere instanties voor staan. Dit is een unieke aanpak in de markt. Het winnen van deze award is een bevestiging hier van.”

Cloudmogelijkheden

Wilt u meer weten over de projecten die we met gemeentes en provincies hebben gedaan? Of bent u benieuwd naar cloudmogelijkheden voor uw organisatie? Lees verder op www.inovativ.nl of neem direct contact met ons op. We vertellen u graag meer.

//einde bericht

Bron: Inovativ

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 9 juli 2015, 12:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amersfoort, Amstelveen, Noord-Holland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry