Singapore Airlines ontvangt nieuwe A380 in speciale Livery

29/05
2015
SINGAPORE - Singapore Airlines heeft ter ere van de vijftigste verjaardag van Singapore twee van haar Airbus A380's voorzien van een speciale livery. Op de romp van de toestellen is de Singaporese vlag weergegeven, meldt de luchtvaartmaatschappij donderdag.

Volgende maand gaat het eerste toestel met de speciale livery de lucht in. Het tweede toestel volgt een maand later. De toestellen worden tot het einde van dit jaar onder meer ingezet op de routes naar Londen, Shanghai, Mumbai, Sydney en Hongkong.

De komende tijd vinden er wegens het gouden jubileum van Singapore meerdere festiviteiten plaats. Zo lanceert de carrier diverse kortingsacties en geeft de luchtvaartmaatschappij samen met haar dochtermaatschappij SilkAir vijftig economy class tickets weg. Reizigers die tussen 18 mei en 31 juli van dit jaar een ticket boeken bij Singapore Airlines of SilkAir, maken kans op een ticket naar een bestemming in Zuidoost-Azië. Voorwaarde is dat de geboekte reis binnen de genoemde periode moet plaatsvinden.

Tags:

singapore airlines

silkair

Datum: vrijdag 29 mei 2015, 11:14
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Australië, Hongkong, Londen, Singapore, Sydney, Verenigd Koninkrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry