Pizza voor vertraagde passagiers van Delta Air Lines

28/05
2015
KNOXVILLE - Passagiers van Delta Air Lines kregen dinsdag pizza aan boord geserveerd nadat hun vlucht was uitgeweken, meldt CNN. Het toestel was vanuit Philadelphia vertrokken en had Atlanta als eindbestemming. Vanwege slecht weer moest het toestel een ongeplande landing in Knoxville maken.

De pizza's werden met een bagagekar aan boord gebracht. Uit berichten op social media bleek dat de passagiers de actie wel konden waarderen. De vlucht landde uiteindelijk met drie uur vertraging in Atlanta.

Volgens berichten op social media kregen dinsdag ook passagiers op andere vertraagde Delta-vluchten pizza geserveerd. Volgens een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij is het onderdeel van het beleid om passagiers aan boord te voorzien van eten en drinken als een vlucht vertraagd is.

Het is niet de eerste keer dat passagiers pizza aan boord geserveerd kregen nadat hun toestel was uitgeweken. Afgelopen zomer liet een piloot van Frontier Airlines vijftig pizza's aan boord bezorgen nadat de Airbus A320 wegens slecht weer in Denver moest uitwijken naar de luchthaven van Cheyenne.

Well my @Delta pizza party pic is going viral right now. Here's a couple more shots of our #deltapizzaparty pic.twitter.com/2T9MxLrpN7

— Riley Vasquez (@RileyVasquez) 27 mei 2015

Tags:

delta air lines

Frontier Airlines

airbus a320

Lees ook:

Piloot bestelt pizza`s voor passagiers van vertraagd toestel

Datum: donderdag 28 mei 2015, 22:34
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Atlanta, Denver, Philadelphia, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry