Documentenspecialist DocCare verhuist naar Flevoland

10/04
2015
LELYSTAD/TIEL (EZPress) - Door de overname van DocCare uit Tiel met 85 medewerkers heeft Karmac haar positie in Nederland op het gebied van de informatielogistiek verder versterkt.

Met Karmac Informatie & Innovatie heeft de groep reeds een stevige positie op het gebied van de verwerking van (digitale) post- en documentstromen. Met de overname van DocCare komt er in Flevoland een bedrijf bij dat dagelijks 150.000 documenten en declaraties uit de zorgsector verwerkt.

De overname door Karmac waarover geen financiële details zijn bekend gemaakt, is gefinancierd door investeringsmaatschappij Pitteloo Capital. Pitteloo bereikte daartoe deze week met DocCare eigenaar Famed overeenstemming. Directeur Richard Beers van Pitteloo Capital: “Wij zijn zeer verheugd met de acquisitie van DocCare, dat een uitstekende aanvulling is op de dienstverlening van de Karmac Groep. Het gaat om een solide bedrijf, dat werk biedt aan 85 medewerkers en een stevige positie heeft in de zorgsector. Vele zorgverzekeraars behoren tot de klantenkring van DocCare.”

DocCare is al meer dan 40 jaar actief als zakelijk dienstverlener op het documentlogistieke vlak. DocCare verwerkt inmiddels voor veel zorgverzekeraars en volmachthouders de papieren en elektronische schadedeclaraties. De laatste jaren is hier het verwerken van polisaanvragen, mutaties en scannen van dossiers aan toegevoegd.

De verhuizing van DocCare naar Almere en Lelystad zal de komende maanden plaatsvinden en naar verwachting voor 1 juli zijn voltooid.

Gedurende die tijd zal ook duidelijk worden hoeveel medewerkers met DocCare van Tiel naar Flevoland zullen meeverhuizen.

//Einde bericht

Bron: Pitteloo Capital

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 10 april 2015, 18:02
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Almere, Flevoland, Gelderland, Lelystad, Tiel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry