Buitendienst optimaal op weg

25/03
2015
DE MEERN/HEILOO (EZPress) - Een nieuw modulair route optimalisatie product RoutiGo voor medewerkers in de buitendienst gaat veel kosten besparen. EsperantoXL en RouteXL slaan de handen ineen.

Vreemd genoeg zijn er veel bedrijven die zonder succes allerlei producten hebben geprobeerd om hun buitendienst efficiënter te laten werken. Vaak zijn deze producten inflexibel en lossen problemen op die er niet zijn, met hoge investeringen in tijd en geld.

De combinatie van de routeoptimalisatie van RouteXL en de mobile workforce software van EsperantoXL gaat daar verandering in brengen. Met lage instapkosten kunnen bedrijven zonder veel risico de buitendienst beter op weg helpen.

Samenwerking

EsperantoXL BV uit De Meern levert de software en helpt bij het implementeren van de mobiele bedrijfssystemen die passen in de organisatie. Directeur Patrick Okkersen: `Een combinatie van drie essentiële ingrediënten; de mobiele app, het centrale dashboard en de koppelingen met IT systemen bij de klant.`

Daarbij wordt de intelligente ritplanning gebruikt van RouteXL uit Heiloo. Een innovatieve routeplanner van Hollandse bodem die wereldwijd wordt gebruikt. `Onze huidige gebruikers zijn veelal kleinere bedrijven en eenmanszaken`, weet eigenaar Paul Mars. `Grotere bedrijven hebben meer eisen. Met de samenwerking wordt dit marktsegment voor ons bereikbaar.`

Bewezen in de praktijk

De twee bedrijven begonnen hun samenwerking voor een pilot bij vooraanstaande een logistieke dienstverlener in Nederland. De unieke combinatie van slimme adrescorrectie, snelle optimalisatie van de bezorgroutes en de handige mobiele app bleek succesvol. De logistieke dienstverlener wist binnen enkele maanden efficiënter te werken. De uitrol naar andere landen staat op stapel. Om ook andere klanten te kunnen bedienen met deze totaaloplossing heeft EsperantoXL de verschillende componenten samengebracht in een nieuwe Cloud dienst genaamd RoutiGo (www.routigo.nl).

RouteXL (www.routexl.nl) is een product van het Operations Research adviesbureau ManagementScience.nl uit Heiloo. De website is in 2009 opgericht, heeft wereldwijde dekking en is geschikt routes tot maximaal 150 adressen. De routeoptimalisatie voorziet in tijdsvensters en haal- en brengpunten.

EsperantoXL (www.esperantoxl.nl) is een innovatieve ontwikkelaar van software en heeft een uitgebreid trackrecord op het gebied van ontwikkeling van mobiele apps, systeemintegratie en support. Wij onderscheiden ons in onze aanpak door informatiesystemen goed aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen. Met als doel de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plaats aan te leveren. In verschillende teams van specialisten werken we voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

//Einde bericht

Bron: EsperantoXL

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 25 maart 2015, 13:19
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Heiloo, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry