Tepelkapjes uit puur zilver van Silverette

25/03
2015
NEDERLAND (EZPress) - Borstvoeding geven is gezond en heel natuurlijk, maar niet altijd even gemakkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van vervelende ongemakken zoals pijnlijke tepels, tepelkloven en spruw. Gelukkig is er nu een oplossing: Silverette. Door het gebruik van deze zilveren tepelhoedjes, uiteraard in combinatie met het goed aanleggen van de baby, worden tepelproblemen voorkomen en sneller genezen.

De zilveren tepelhoedjes van Silverette zijn eenvoudig in gebruik, absoluut hygiënisch en zeer effectief. Ze zijn gemaakt van puur zilver en vervaardigd door een zilversmid. In Italië, Zwitserland en Engeland zijn de zilveren tepelhoedjes al jarenlang een begrip. Sinds kort is het product ook in Nederland verkrijgbaar.

Hoe werkt Silverette?

De hoedjes kun je tussen elke voeding door op de tepel in de beha plaatsen. Door de ronde vorm worden de melkkanalen niet afgesloten, wat het mogelijk maakt dat de hoedjes zich als een zuignapje aan de tepels hechten. Onder het tepelhoedje ontstaat zo een antibacterieel en antiviraal gebied, waar ontstekingen geen kans meer hebben of snel genezen. De huid blijft zacht en droogt niet uit. Silverette kan tevens als preventieve maatregel worden gebruikt en zowel overdag als `s nachts worden gedragen.

Genezing binnen 48 uur

Door de combinatie van het goed aanleggen van de nieuwgeborene en het gebruik van de zilveren tepelhoedjes genezen tepelkloven binnen 48 uur. Loek van Heumen, moeder van 10 maanden oude dochter Pleun, vertelt: `Silverette bleek voor mij een ware verademing te zijn: binnen twee dagen waren mijn pijnlijke en rode tepels genezen. Het verkoelende effect voelt prettig aan. Ook hoef ik nu geen zalfjes te smeren.` Ook Chiaria Caporali, moeder van 6 maanden oude dochter Catherina, is enthousiast: `Ik was echt wanhopig van de pijn. Gelukkig ontving ik de tepelhoedjes direct na mijn bestelling en werd ik snel van mijn problemen verlost. Ik geef nog steeds borstvoeding en gebruik Silverette nog dagelijks.`

Zilver als helende werking

Al eeuwenlang is bekend dat zilver een effectieve natuurlijke bestrijder is van virussen en bacteriën. Ruth Adriaansens, die als lactatiekundige verbonden is aan Borstvoedingscentrum Eindhoven en Kraamzorg Homecare, vertelt: `Zilver heeft net als de moedermelk een helende werking. Samen zorgen zij voor een steriel en desinfecterend klimaat. Ik sta dan ook achter Silverette en raad het product aan bij mijn cliënten en collega`s.`

Genezend en absoluut veilig

Silverette kan de oplossing zijn voor aandoeningen zoals tepelkloven, candida, spruw, borstontsteking, pijnlijke tepels en herpesuitslag. Bovendien wordt het doorlekken van melk aanzienlijk verminderd en in veel gevallen zelfs gestopt. Het gebruik van de zilveren tepelhoedjes heeft geen schadelijk effect op het menselijk lichaam en is dus volkomen veilig voor zowel moeder als kind. Alleen voor mensen met een zilverallergie (dit komt zelden voor) wordt het gebruik van Silverette afgeraden.

Verkrijgbaar via internet

De zilveren tepelhoedjes van Silverette worden geleverd in een doosje met satijnen zakje en kunnen gemakkelijk in de tas worden meegenomen. Ze zijn verkrijgbaar via de website www.silverette.nl.

Datum: woensdag 25 maart 2015, 04:00
Bron: EZPress Gezondheid
Categorie: Wetenschap
Tags: Eindhoven, Gelderland, Heumen, Noord-Brabant, Zwitserland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry