INOVATIV & Qi unieke NL partij voor Cisco-MS samenwerking

18/03
2015
AMSTELVEEN (EZPress) - Cisco heeft op 11 maart jl. een uitbreiding van zijn partnership met Microsoft aangekondigd: Cisco Cloud Architecture for the Microsoft Cloud Platform.

Deze samenwerking stelt bedrijven in staat snel een cloud platform te realiseren, en tegelijkertijd een hogere mate van compliance en beheer te kunnen bereiken.

Technologisch gezien is het een integratie van het Cisco server platform, het Cisco Unified Computing System (Cisco UCS) met Microsoft Hyper-V, System Center en Windows Azure Pack.

De samenwerking stelt bedrijven beter in staat om diensten als IaaS, PaaS en SaaS diensten zoals Disaster Recovery as-a-service, Database as-a-service en Backup as-a-service uit te rollen.

Cisco Silver Partner Qi ict en Microsoft Preferred Partner INOVATIV zijn samen de aangewezen partij die deze samenwerking kan ondersteunen.

‘De innige samenwerking tussen INOVATIV en Qi ict is uniek en stelt ze in staat om onze cloud propositie te ondersteunen’, aldus Harald de Wilde, strategic channel developer bij Cisco.

Ook Menno Barger, partner manager bij Microsoft, onderschrijft dit: ‘De specialisten van INOVATIV weten alles van deze Microsoft-producten. Al in een vroeg stadium omarmen ze nieuwe technologie zoals Azure Pack, zodat ze projecten met succes afronden.’

Over INOVATIV

INOVATIV spreek je uit als `innovatief`. Een eigenwijze spelling voor een bedrijf dat zijn klanten op eigen wijze helpt aan duurzame en passende oplossingen. No nonsense, gewoon de realiteit. De consultants van INOVATIV adviseren opdrachtgevers, en migreren en implementeren zelf ook de oplossingen. Persoonlijk contact dus, gewoon zoals het hoort. De missie van INOVATIV is het binnen het Microsoft portfolio leveren van kennis en diensten die van een dusdanige hoge kwaliteit zijn dat de klant maximaal tevreden is, INOVATIV erkent en waardeert in zijn oprechtheid, en geen zorgen (meer) heeft over zijn infrastructuur. INOVATIV wil dé Microsoft specialist zijn en een sparringpartner voor de klant. De diepgaande kennis van het Microsoft Portfolio met de intensieve samenwerking met Microsoft maakt voor de klant het verschil. In 2014 zijn Qi ict en INOVATIV een nauwe strategische samenwerking aangegaan.

INOVATIV

Startbaan 8

1185 XR Amstelveen

T: +31 020 890 91 00

E: info@inovativ.nl

www.inovativ.nl


Over Qi ict

Qi ict levert netwerk-, security-, en storage-oplossingen waarbij ’Living Uptime’ het uitgangspunt is. Met een scala aan diensten implementeert, onderhoudt en beheert Qi ict deze systemen, met maximalisatie van de uptime als uitgangspunt. Qi ict heeft een lange staat van dienst: al 30 jaar verbetert Qi ict de netwerkinfrastructuren van haar klanten. De organisatie is succesvol dankzij haar focus en specialisatie: doe waar je goed in bent en doe dát zo goed mogelijk. Qi ict draagt haar kennis en ervaring uit door met regelmaat informatieve bijeenkomsten voor klanten te organiseren. In 2014 zijn Qi ict en INOVATIV een nauwe strategische samenwerking aangegaan.

Qi ict bv

Delftechpark 35-37

2628 XJ Delft

T: +31 15 888 04 44

F: +31 15 888 04 45

E:. info@qi.nl

www.qi.nl

Datum: woensdag 18 maart 2015, 12:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amstelveen, Delft, Noord-Holland, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry