HTC One M9 vanaf eind maart breed verkrijgbaar

18/03
2015
UTRECHT (EZPress) -

Utrecht, 17 maart 2015 - HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, maakt bekend dat de HTC One M9 vanaf vandaag te previewen is bij alle verkooppunten van Belcompany en 12 verkooppunten van Vodafone[1]. Consumenten die een pre-order hebben geplaatst van de HTC One M9 ontvangen deze op 27 maart en kunnen deze dus als eerste in gebruik nemen.

Vanaf 28 maart is het mogelijk het vlaggenschip van HTC aan te schaffen bij Vodafone en Belcompany en op 31 maart is het toestel breed verkrijgbaar via retailers en e-tailers. Het toestel werd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona begin maart gepresenteerd.

Voortbouwend op het streven naar perfectie binnen de HTC One-serie, is de HTC One M9 een combinatie van het beste dat zijn beide voorgangers te bieden hebben in een prachtig, iconisch design. Het volledig aluminium design in zilver met gouden afwerking is zowel onderscheidend als duurzaam.

Prijs

De consumentenadviesprijs van de HTC One M9 bedraagt 749,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Gold on Silver en Gunmetal Grey. Meer informatie over de HTC One M9, waaronder een volledige lijst van accessoires, kun je vinden op www.htc.com.

-----

[1]Amersfoort (Utrechtsestraat), Amstelveen (Rembrandthof), Apeldoorn (Hoofdstraat), Den Bosch (Hooge Steenweg), Enschede (Kalanderstraat), Haarlem (Grote Houtstraat), Helmond (Veestraat), Nijmegen (Zwanenveld), Oss (Heuvelstraat), Rijswijk (Pr w Alexander), Rotterdam (Poolsterstraat), Utrecht (Lange Elisabethstraat)

//Einde bericht

Bron: HTC Netherlands B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 18 maart 2015, 13:22
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amersfoort, Amstelveen, Apeldoorn, Barcelona, Enschede, Gelderland, Haarlem, Helmond, Nijmegen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Oss, Overijssel, Rijswijk, Rotterdam, Spanje, Utrecht, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry