Nederlandstalig station wint Gouden RadioRing

23/10
2009
AMSTERDAM (ANP) - Het radioprogramma Morgenstond van Radio NL, een station dat vanuit Sneek 24 uur per dag Nederlandstalige muziek uitzendt, heeft de Gouden RadioRing 2009 in de wacht gesleept. Dit is een publieksprijs voor het beste radioprogramma van het jaar. Het Gouden Radio-Oortje voor het beste radio-evenement van het jaar ging voor de derde keer naar de 3FM-actie Serious Request, de marathonuitzending vanuit het Glazen Huis ten behoeve van het Rode Kruis..

De Zilveren RadioSter Man van het jaar, ging dit jaar weer naar Edwin Evers (Radio 538), die de prijs voor beste radiopresentator van het jaar eerder won in 2006.

Claudia de Breij

Bij de vrouwelijke presentatoren ging de Zilveren RadioSter weer naar 3FM-dj Claudia de Breij. Zij won de radioprijs voor beste radiopresentatrice eerder in 2006 en 2007.

De jaarlijkse prijzen, een initiatief van de AVRO, werden vrijdag voor de vierde keer uitgereikt in het Radio 2-programma Schiffers.FM dat voor de gelegenheid live werd uitgezonden vanuit Carré in Amsterdam.

Datum: vrijdag 23 oktober 2009, 15:43
Bron: Metro Entertainment
Categorie: Entertainment
Tags: Amsterdam, Friesland, Noord-Holland, Sneek

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry