WIPA lanceert eerste flexibele Desktop as a Service platform

18/02
2015
AMSTERDAM (EZPress) - WIPA, expert op het gebied van Cloud oplossingen met vestigingen in Nederland en Brazilië, lanceert vandaag haar nieuwe Desktop as a Service platform wat organisaties helpt nog flexibeler om te gaan met ICT. Met deze nieuwe dienst kunnen MKB bedrijven binnen enkele minuten een nieuwe werkplek aanmaken, verwijderen of voorzien van benodigde software.

WIPA is de eerste leverancier van Online Werkplek of Desktop as a Service oplossingen met deze uitgebreide functionaliteit en zal de aankomende maanden meer functies binnen het platform activeren. Zo is het op dit moment mogelijk voor een organisatie om haar gebruikers (werkplekken) te beheren, applicaties uit te delen waaronder Microsoft Office en Microsoft Lync, email accounts via Microsoft Exchange in te richten en veel meer. Hiernaast kunnen bedrijfsspecifieke applicaties binnen het platform worden geïntegreerd.

Het originele traject om nieuwe klanten, gebruikers en applicaties aan te maken en configureren was complex, tijdrovend en kostbaar. Door de inzet van het nieuwe platform kunnen klanten sneller en flexibeler werken, worden migratie van/naar het platform eenvoudiger en kan er aanzienlijk worden bespaard op de maandelijkse kosten. Klanten betalen voor het gebruik van de desktop, applicaties en gebruikte opslagruimte een vast laag maandbedrag wat schaalbaar, en opzegbaar, is op maandbasis.

//Einde bericht

Bron: WIPA

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 18 februari 2015, 11:33
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry