Genomineerden Flevopenning Toponderneming 2015 bekend

16/02
2015
EMMELOORD (EZPress) - Ook dit jaar kunnen bijzondere of onderscheidende bedrijven uit Flevoland kans maken om een Flevopenning te winnen.

In de categorie Flevopenning toponderneming 2015 zijn de genomineerden inmiddels bekend. En dit zijn 4 “ondernemers van het jaar” die door hun bedrijfskringen gekozen zijn:

• GICOM B.V. uit Biddinghuizen

• HEBO VERHUUR B.V. uit Lelystad

• HEMUBO BETON TECHNIEK B.V. uit Almere

• DE OUDE BIEB uit Zeewolde.

De drie genomineerden voor de Flevopenning innovatief worden na woensdag 10 maart bekend gemaakt.De inschrijving is gesloten en de vakjury beoordeeld de inzendingen.

Het Flevopenningengala 2015 wordt gehouden op vrijdagavond 24 april 2015 en vindt plaats bij het Mechanisch Erfgoed Centrum (MEC) te Dronten.

Tijdens het galadiner worden de Flevopenningen uitgereikt aan de Top ondernemer en de meest innovatieve ondernemer van Flevoland.

Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van de Flevopenningen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. De Flevopenning Innovatie 2014 ging naar Schothorst Feed Research uit Lelystad.

(b)Kaartverkoop is van start gegaan(/b)

De verkoop van de kaarten voor deelname aan het Flevopenningengala is gestart. Ook dit jaar zijn er weer 450 kaarten beschikbaar en de ervaring leert dat de kaarten altijd zeer snel zijn uitverkocht. U kunt de kaarten bestellen via de website en op=op.

Inlichtingen bij:

Projectbureau Stichting Flevopenningen, Saskia Davids 06-22526178 of Paula van der Woude 06-19714323

//Einde bericht

Bron: Flevopenningen

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 16 februari 2015, 09:01
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Almere, Dronten, Flevoland, Lelystad, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry