Thinkwise blij met nieuw gezicht

12/02
2015
APELDOORN (EZPress) - De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de introductie van een nieuwe corporate identity voor Thinkwise. Nu is het zover! Met trots presenteert Thinkwise haar nieuwe gezicht.

Innovatief

Er is kritisch gezocht naar een imago dat de ambities van Thinkwise weergeeft. Na 12,5 jaar is Thinkwise een volwassen organisatie en ook internationaal actief. De kernwaarden professioneel, transparant, betrouwbaar en altijd innovatief zijn vertaald naar de nieuwe corporate identity. Door de vooruitstrevende kijk op softwarerealisatie zijn de projecten van Thinkwise gegarandeerd succesvol. Het project is volledig transparant en klanten kunnen hierdoor snel en flexibel innovaties doorvoeren. Bedrijfssoftware met een oneindige levensduur wordt werkelijkheid met Thinkwise.

Comfort en zekerheid voor klanten

“Wij zijn in een nieuwe fase beland en daarom was het tijd voor een nieuw gezicht. Voor 2015 verwachten wij weer een groei van onze organisatie. Wij streven naar een lange-termijn-relatie met onze klanten. Zij houden zich bezig met hun core business en hebben absoluut geen zorgen meer over hun bedrijfssoftware. Wij bieden onze klanten comfort en zekerheid, nu en in de toekomst”, aldus Robert van der Linden, CEO Thinkwise.

//Einde bericht

Bron: Thinkwise

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 12 februari 2015, 10:43
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Apeldoorn, Gelderland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry