Wolters Kluwer zet samen met Incentro belangrijke stap in e-commercestrategie

29/01
2015
Opleidingsshop stap in ontwikkeling e-commerce als verkoop- en servicekanaal

Utrecht, 29 januari 2015 – Informatiedienstverlener Wolters Kluwer is samen met ICT-dienstverlener Incentro gestart met de uitrol van de nieuwe e-commercestrategie door een nieuwe online opleidingsshop te realiseren. Klanten vinden op www.wolterskluwer.nl/opleidingen voortaan sneller en eenvoudiger hun weg naar de verschillende producten en diensten van Wolters Kluwer. Een projectteam met medewerkers van beide organisaties realiseerde de nieuwe e-commerce-omgeving volgens de agile scrummethode.

De nieuwe opleidingsshop, gebaseerd op de omnichannel/e-commerce-oplossing Intershop, is een belangrijke stap in de nieuwe online strategie van Wolters Kluwer, waarin heldere informatievoorziening en excellente dienstverlening centraal staan. Wolters Kluwer streeft ernaar om één portaal te creëren dat klanten toegang geeft tot verschillende platforms, zoals een online shop voor lesboeken en studiemateriaal en een gekoppelde database met relevante content.

Startpunt verdere ontwikkeling e-commerce

De bezoeker staat in de opleidingsshop centraal. Wolters Kluwer verzamelt gegevens door middel van analyse en uit feedback van klanten en past de dienstverlening daar, in samenwerking met Incentro, op aan. Op die manier wordt de bestaande e-commerce-omgeving voortdurend verbeterd en worden de nieuwe platforms en functionaliteiten ingericht zoals de online klanten dat graag zien.

Marleen Vonk, e-commerce development manager bij Wolters Kluwer: “Het realiseren van de opleidingsshop is voor ons niet het eindpunt, maar juist een beginpunt. Van hieruit verbeteren we het platform voortdurend en breiden het tegelijkertijd steeds verder uit. Incentro heeft ons erg goed geholpen in deze eerste fase. Hun persoonlijke aanpak past uitstekend bij onze plannen: het stap voor stap aanpakken van deelprojecten, om uiteindelijk een nieuwe strategie te realiseren. Ik ben erg tevreden. De innige samenwerking van Incentronauten en onze medewerkers in het projectteam heeft geleid tot een succesvolle en voorspoedige ontwikkeling van onze e-commerce-omgeving.”

Toekomstvisie op e-commerce

John de Koning, manager bij Incentro en levensgenieter: “De Incentro-manier van werken heeft haar vruchten afgeworpen. Het projectteam, dat samenwerkte volgens de agile scrummethode, heeft in no-time een mooi resultaat geboekt en de basis gelegd om de e-commercestrategie verder uit te bouwen. De nauwe samenwerking in het projectteam zorgde voor een grote betrokkenheid vanuit Wolters Kluwer. De duidelijke toekomstvisie die zij hebben, het verder ontwikkelen van e-commerce als verkoop- en servicekanaal, heeft bijgedragen aan een mooi resultaat en een fijne samenwerking.”

--------------------------

Over Incentro

Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, enterprise solutions business intelligence en business acceleration. Incentro helpt organisaties informatie beter te laten renderen. Hiervoor draagt het bedrijf creatieve, vernieuwende maar vooral relevante oplossingen aan. Binnen Incentro staan specialisme, ambitie en geluk centraal. De ruim 200 specialisten van Incentro (Incentronauten) hebben een sterke passie voor wat ze doen. Incentro is niet voor niets al vier keer op rij uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’.

Incentro werkt in Nederland onder andere voor ABN Amro, Telfort, gemeente Amsterdam en TomTom. Brandweer Amsterdam-Amstelland is in 2013 zelfs uitgeroepen tot de slimste organisatie van Nederland, mede door de inzet van Incentro. Incentro heeft vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije. Kijk voor meer informatie op www.incentro.com en maak kennis met de #worldofIncentro.

Over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is een toonaangevende mondiale aanbieder van informatiediensten. Professionals in de juridische, zakelijke, fiscale, accountancy, audit, risicomanagement en de compliance sector alsmede in de gezondheidszorg; allen vertrouwen zij op de hoogwaardige informatie producten en diensten van Wolters Kluwer. Met deze oplossingen kunnen zij hun werkzaamheden effectiever uitvoeren, resultaat leveren aan hun klanten en succes behalen in een steeds dynamischere wereld.

Wolters Kluwer is actief in meer dan 150 landen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Zuid-Amerika en heeft wereldwijd ongeveer 19.000 medewerkers in dienst, met een omzet van 3,6 miljard euro ($4.7 miljard) (2013). Het hoofdkantoor van Wolters Kluwer is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Aandelen van Wolters Kluwer staan genoteerd aan de beurs van Euronext Amsterdam (WKL) en zijn opgenomen in de AEX- en Euronext 100-indexen. Wolters Kluwer heeft een gesponsord Level 1 American Depository Receipt program. De ADR’s worden verhandeld op de over-the-counter-markt in de VS (WTKWY)

Voor meer informatie over onze klanten, marktposities, producten portfolio en organisatie, zie www.wolterskluwer.com, volg @Wolters_Kluwer op Twitter, LinkedIn, Facebook of kijk op YouTube.

Datum: donderdag 29 januari 2015, 12:32
Bron: Incentro
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry