ICTroom stelt Matthew Gingell aan als Marketing Director

15/01
2015
AMSTERDAM (EZPress) - ICTroom heeft aangekondigd, dat mede als gevolg van de internationale groei, Matthew Gingell is aangesteld als Marketing Director. Gingell is een veteraan in de ICT, datacenter en telecom industrie en werkte voor datacenter providers zoals Telecity, Equant en het meest recent voor Colt Technology Services als de woordvoerder voor Colt`s modulaire datacenter en co-locatie aanbod. De aankondiging werd gedaan net na het nieuws dat ICTroom de opdracht voor de bouw van een nieuw ICTroom Modular Datacenter (IMD) voor Cegeka heeft verworven.

In een reactie op deze opdracht zei, Gingell: `Dit is een geweldig voorbeeld van hoe het gebruik van modulaire technologie, van een leverancier die weet wat ze doen en met toegang tot de ‘best-of-breed’ componenten, in kostenefficiency en snelheid kan worden omgezet’.

Ik heb gekozen voor ICTroom juist omdat het een bedrijf is met de juiste vaardigheden, ervaring en ambitie om deze oplossingen in heel Europa uit te rollen`.

Over ICTroom

ICTroom ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert uiterst betrouwbare computerruimtes en datacenters en creërt een omgeving waarin technische infrastructuur en IT hardware optimaal presteert.

ICTroom bedient een klantenkring van nationale en internationale ondernemingen, bedrijven en organisaties voor wie de IT performance wordt geborgd door een datacenter infrastructuur te creëren waarbinnen maximale beschikbaarheid en zekerheid is gegarandeerd. Maatschappelijke thema’s zoals sustainability maar ook business agility zijn daarbij vaste componenten in de aanpak.

De basis van het succes van ICTroom wordt gevormd door de combinatie van een hoogwaardig kennisniveau met de allerbeste techniek. Met een pragmatische aanpak en een totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure projecten, bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten en diensten onderscheidt ICTroom zich binnen de kritische datacenter sector.

Datum: donderdag 15 januari 2015, 14:30
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry