UtrechtInc wint 2e plek knowledge based incubator awards

16/12
2014
De titel werd aan UtrechtInc uitgereikt op de jaarlijkse Academic Entrepreneurship Conference op 11 december in Enschede. De uitreiking van de awards werd dit jaar voor de 12e keer georganiseerd door het Technopolicy Network en het Centre for Strategy and Evaluation Services. Gebaseerd op benchmark-studies en met de kritische blik van een jury van experts verkiezen zij de ‘ster-incubators’ van het jaar. Verschillende variabelen zoals aantal huidige startups, succesvolle graduates, mate van zelfvoorziening en gecreëerde banen wegen mee in de selectie.

De winnaar van de hoofdprijs (Best Knowledge Based Incubator 2014) is Tecnosinos Unitec uit Brazilië, deze incubator scoorde eveneens het hoogst op Return on Investment. In de andere categorieën werd Incubadora Impresad de Universidade de Aveiro (Portugal) benoemd tot beste zelfvoorzienende incubator en I3P Torino (Italië) passeerde UtrechtInc in snelste groei.

UtrechtInc gelooft dat ambitieus ondernemerschap essentieel is om kennis om te vormen in innovaties die bijdragen aan een gezonde maatschappij. Het UtrechtInc-team is het daarom eens: "Het komende jaar nemen wij ons voor de gerealiseerde groei om te zetten in positieve impact op de wereld en daarmee de béste knowledge based incubator te worden".

Datum: dinsdag 16 december 2014, 13:23
Bron: Universiteit Utrecht
Categorie: Wetenschap
Tags: Enschede, Overijssel, Portugal

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry