Nieuw: iFile Digitaal Archief en iFile Digitaal Dossier

22/10
2009
HOOFDDORP (EZPress) - DDinformatica breidt haar portfolio voor documentautomatisering uit. Met de nieuwe producten iFile Digitaal Archief en iFile Digitaal Dossier kunnen bedrijven nu nog eenvoudiger hun archief en/of dossiers digitaal beheren.

DDinformatica biedt al sinds begin jaren ยด90 oplossingen om documentstromen (middels DMS, WFM, scan - en herkentechnieken) en bijbehorende werkprocessen te optimaliseren. Om de markt nog beter te kunnen bedienen, heeft het softwarebedrijf uit Hoofddorp hiertoe twee specifieke producten gemaakt voor de digitalisering van het archief enerzijds en dossiers anderzijds. Zo is het mogelijk om, indien gewenst, op afdelingsniveau de papierstroom te optimaliseren.

iFile Digitaal Archief

Alle waardevolle informatie die door de organisatie, verplicht of niet, wordt bewaard, vraagt om steeds meer opslagruimte. En waar de archieven explosief groeien, neemt het overzicht verder af. Dankzij iFile Digitaal Archief is ieder gearchiveerd document,aan de hand van specifieke sleutelvelden, snel en eenvoudig terug te vinden. U bespaart zo niet alleen op kostbare kantoorruimte, maar ook in (zoek)tijd.

iFile Digitaal Dossier

Met iFile Digitaal Dossier is uw klanten-, schade-, personeels- en/of leerlingendossiers in een handomdraai gedigitaliseerd. Zo heeft u direct vanaf uw PC toegang tot alle dossiers. En omdat ze centraal en digitaal worden opgeslagen aan de hand van specifieke kenmerken als klantnaam, klantnummer, datum, behandelaar, etc. kunt u geen dossier meer kwijtraken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de producten en oplossingen van DDinformatica? Bezoek de website op www.ddinformatica.nl en laat u informeren.

Over DDinformatica

DDinformatica uit Hoofddorp, uitgeroepen tot FD Gazelle van 2006, 2007 en 2008, helpt u bij het elimineren van papier en het optimaliseren van uw documentstromen.

Als autoriteit op het gebied van Document Proces Automatisering bieden wij een breed scala aan slimme oplossingen voor het verwerken en beheren van documenten, facturen en formulieren.

Bovendien; al onze software is uiterst gebruiksvriendelijk!

Datum: donderdag 22 oktober 2009, 13:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry