Infor verbetert de gebruikerservaring van Infor Expense Management

27/11
2014
BARNEVELD (EZPress) - Infor, een leverancier van bedrijfssoftware, kondigt een verbeterde versie aan van Infor Expense Management (XM). Deze 10.0 versie van Infor XM is voorzien van een nieuwe en intuïtieve gebruikersinterface met een Infor SoHo ontwerp. Daarnaast is de navigatie verbeterd en hebben gebruikers toegang tot meer informatie in minder klikken. Infor XM automatiseert de hele onkostenreportagecyclus - van het creatierapport tot de goedkeuring en de vergoeding.

De nieuwe gebruikersinterface, die is ontworpen door Hook & Loop, het in-house ontwerpbureau van Infor, is modern en toont automatisch in real-time de benodigde informatie. Met de nieuwe lay-out hebben gebruikers meer inzicht en het intuïtieve, slimme ontwerp verbetert bovendien de efficiëntie, vermindert het aantal customer support gesprekken, verhoogt het vertrouwen van gebruikers, verlaagt het aantal trainingsuren en zorgt ervoor dat de gebruikersinterface minder frequent hoeft te worden geüpdatet.

“De volgende generatie Infor XM beoogt de manier waarop tools werken te verbeteren. Onze klanten krijgen nu een best in class ervaring gelinkt aan best in class financials,” zegt Elliot Golden, product manager bij Infor. “Het Infor User Experience-platform integreert de nieuwste consumenteninnovaties in bedrijfsapplicaties om zo silo-systemen om te zetten in gesynchroniseerde systemen, zodat onze klanten een collaboratieve, gepersonaliseerde en uiterst intuïtieve werkomgeving kunnen creëren.”

Voor meer informatie, zie http://www.infor.com/product_summary/fms/expense-management/.

//Einde bericht

Bron: Infor

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 27 november 2014, 10:46
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Barneveld, Gelderland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry