KLM schakelt hulp Uber in bij verkoop Europese tickets

27/10
2014
AMSTELVEEN - KLM gooit vanaf maandag 27 oktober een deel van de Europese bestemmingen in de aanbieding en heeft taxi-broker Uber ingeschakeld om een handje te helpen. Voor 99 euro kan binnen Europa worden gereisd. De reiziger ontvangt na boeking 30 euro Uber-tegoed.

Er dient tussen 27 oktober en 11 november geboekt te worden. Binnen de aanbieding vallen onder andere de steden Milaan, Madrid, Turijn, Oslo, Stockholm, Londen, Venetië en Berlijn. De boekingskosten bedragen 10 euro.

Uber is een internet taxi-broker die personenvervoer aanbiedt in verschillende landen. Het bedrijf is actief in 42 landen met officiële taxichauffeurs, maar ook privéchauffeurs. Dat laatste is overigens niet onomstreden. Officiële taxichauffeurs maakten bezwaar tegen het feit dat privéchauffeurs deelnemen in het netwerk. Uber werd in 2009 in opgericht in de Verenigde Staten.

Tags:

klm

uber

europa

Datum: maandag 27 oktober 2014, 13:17
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amstelveen, Berlijn, Duitsland, Itali, Londen, Madrid, Milaan, Noord-Holland, Spanje, Stockholm, Turijn, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry