Brussels Airlines introduceert nieuwe lounge op Brussels Airport

24/10
2014
BRUSSEL - Donderdag is op Brussels Airport de nieuwe lounge van Brussels Airlines geopend. 'The Loft' is een nieuwe business lounge waar comfort, technologie, trendy design en Belgische gastronomie centraal staan. Het nieuwe concept is in samenwerking met bekende topmerken en bekende designers tot stand gekomen.

De afgelopen jaren heeft Brussels Airlines geïnvesteerd in het in-flight product van de korte- en lange afstandsvluchten. `Niet alleen aan boord maar ook in onze lounge willen we onze nieuwe Brussels Airlines slogan 'We go the extra smile' dag in dag uit gaan waar maken`, aldus Lars Redeligx, CCO van Brussels Airlines.

De nieuwe lounge is bedoeld voor business class reizigers en frequent flyers van Brussels Airlines die op de A-pier van Brussels Airport wachten op het vertrek van hun Europese vlucht. 'The Loft' is vier keer groter dan de vorige lounge en er is plaats voor 300 reizigers. Tijdens de ontwikkeling van het nieuwe concept, zijn er interviews met frequent flyers afgenomen om inzicht te krijgen in hun wensen.

Om de nieuwe lounge te kunnen realiseren heeft Brussels Airlines samengewerkt met Microsoft en Designit. Gasten van 'The Loft' krijgen gratis een Microsoft Surface Pro 3 tot hun beschikking, waarmee zij toegang krijgen tot een digitale lounge assistent app. Hiermee kunnen de gasten een bed, badkamer of een meeting room in de lounge reserveren. Ook worden zij op de hoogte gehouden over hun vlucht en kan er gebruik worden gemaakt van een video on-demand service.

De douches in de lounge zijn uitgerust met LED-verlichting en muziek, die zich aanpassen aan de gemoedstoestand die de gast kiest bij het betreden van de badkamer. Service staat in 'The Loft' ook centraal. Het personeel is opgeleid door een butlerschool.

Voor het cateringaanbod werkt Brussels Airlines samen met bekende Belgische namen, zoals Inbev en Maredsous. Het assortiment bestaat onder andere uit een saladebuffet, bier, snacks en Belgische wafels.

Tags:

brussels airlines

brussels airport

lounge

Datum: vrijdag 24 oktober 2014, 15:58
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: België, Brussel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry