JB Digital lanceert B2B Digital 2020

09/10
2014
UTRECHT (EZPress) - B2B Digital 2020 moet op termijn hét expertiseplatform worden waarop business-to-business (B2B) klanten informatie en tips kunnen vinden over succesvol online zakendoen. Jaarbeurs wil de kennis die ze afgelopen vijf jaar heeft opgebouwd over online leadgeneratie, communities en businessmodellen gaan delen met haar klanten en hen ondersteunen bij het verzilveren van online sales opportunities. Een exclusieve innovatiereis naar Silicon Valley vormt de opmaat voor B2B Digital 2020.

De lancering van B2B Digital 2020 is een nieuwe stap in de dienstverlening van JB Digital aan haar B2B klanten. Binnen JB Digital − dat op 1 juli 2014 is opgericht – zijn alle online activiteiten van Jaarbeurs ondergebracht. JB Digital speelt met circa vijftien online vraag- en aanbodplatforms voor de bouw, industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening, zoals Quel.nl, Beautyspot.nl, Computable.nl en Marqit.nl een prominente rol in de digitale wereld.

Bart Strijker, Director Business Unit Digital bij Jaarbeurs over B2B Digital 2020: `De digitale wereld verandert razendsnel. JB Digital speelt proactief in op deze veranderingen. Dat doen we door in digitale ontmoetingsplekken en communities te investeren. Hiermee bieden we bedrijven de mogelijkheid om elkaar zowel fysiek tijdens een beurs als digitaal te ontmoeten. Onze missie is om de nummer-1 speler te worden in het digitaal verbinden van ondernemend Nederland. Met het platform dat we gaan opzetten, willen we onze B2B klanten leren hoe ze meer online omzet kunnen genereren in hun branche, of dat nu in de bouw, logistiek of zakelijke dienstverlening is.`

De reis die B2B Digital 2020 naar Silicon Valley organiseert vindt plaats van 12 tot en met 16 april 2015 en zal volledig in het teken staan van `Digital Sales Boost` en `Cost Cutting Through Innovation`. Een select gezelschap van maximaal 50 algemeen, marketing en commercieel directeuren gaat onder meer langs Salesforce.com, Stanford University en diverse start-ups. Geïnteresseerden voor de reis kunnen zich aanmelden via www.b2bdigital2020.nl. B2B Digital 2020 zal in de loop van het jaar worden gevuld met relevante nieuws- en kennisdocumenten en is gratis toegankelijk voor klanten van Jaarbeurs.

//Einde bericht

Bron: Jaarbeurs

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 9 oktober 2014, 10:53
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry