Erik Jennes nieuwe ceo Multi Pilot Simulations

02/10
2014
GROENEKAN - Simulatiecentrum Multi Pilot Simulations (MPS) heeft Erik Jennes benoemd tot chief executive officer. Jennes volgt Dick Verburg op. Verburg is de oprichter van MPS en is zeven jaar lang ceo geweest. Hij blijft als voorzitter aan MPS verbonden.

`Dick Verburg heeft MPS met succes ontwikkeld tot een belangrijke wereldspeler in de simulatie-industrie. Ik ben dan ook dankbaar dat hij als voorzitter aan MPS verbonden blijft en zijn kennis blijft delen`, aldus Erik Jennes.

Jennes rondde de masteropleiding Avionics & Systems Engineering af aan de Technische Universiteit in Delft. In het verleden werkte hij onder meer voor Philips en Alpheon Energy.

MPS is een simulatiecentrum dat trainingen aanbiedt op de Boeing 737 en de Airbus A320. Deze simulatietrainingen sluiten volgens MPS aan bij de wensen van de luchtvaartmaatschappijen. Eén van de belangrijkste aandeelhouders van MPS is het Mainport Innovation Fund (MIF). Dit is een samenwerkingsverband tussen Schiphol, KLM, TU Delft en de Rabobank.

Tags:

multi pilot simulations

mps

airbus a320

boeing 737

Datum: donderdag 2 oktober 2014, 13:16
Bron: Luchtvaartnieuws
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Delft, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry