Rollei biedt EHBS: Eerste Hulp Bij Selfies

01/10
2014
Eindhoven, 1 oktober 2014 – De Duitse camerafabrikant Rollei speelt in op de selfie trend en komt met drie handige hulpmiddelen voor de perfecte selfie: de Selfie Stick, de Selfie Tripod Set en de Selfie Clip. De nieuwe selfie hulpmiddelen van Rollei zorgen ervoor dat foto’s en video’s uit de meest moeilijke hoeken eenvoudig gemaakt kunnen worden en bij de eerste poging al succesvol zijn.

Rollei Selfie Stick

De Selfie Stick heeft een uitschuifbare arm waarmee (groeps-)selfies moeiteloos vastgelegd kunnen worden. De ontspanner is bevestigd in het handvat van de stick en hier hierdoor altijd binnen handbereik. Door middel van een bluetooth-verbinding wordt deze gekoppeld aan de smartphone. Alle soorten smartphones tot 85 mm breed zijn eenvoudig te bevestigen in de verstelbare houder. Het is mogelijk om de Selfie Stick tot een afstand van 10 meter te bedienen, zelfs zonder direct contact met de stick.

Andere functionaliteiten van de Rollei Selfie Stick:

• De ¼ -inch schroef maakt het mogelijk om andere cameramodellen tot 500 gram op de stick te monteren

• De stick is 30 centimeter lang met een maximale uitschuifbaarheid van 1 meter en weegt 185 gram

• Veilig in gebruik dankzij de afneembare karabijnhaak en polsbandje

• Batterijduur van 100 uur

• Geschikt voor iOS 5.0 en hoger en Android 2.3.6 en hoger

• Beschikbaar in de kleuren zwart, blauw, groen en oranje

Rollei Selfie Tripod Kit

Een ander product voor succesvolle selfies is de Rollei Selfie Tripod Kit. De kit bestaat uit een statief, een smartphone houder en een losse bluetooth afstandsbediening. De smartphone kan eenvoudig op het statief geplaatst worden en met de afstandsbediening is het mogelijk om tot een afstand van 10 meter de ontspanner te bedienen.

Andere functionaliteiten van de Rollei Selfie Tripod Kit:

• Bruikbaar voor alle smartphones en camera’s tot een gewicht van 1,5 kilogram

• Gewicht: 180 gram

• Bluetooth afstandsbediening werkt voor de iPhone, iPad of iPod touch

Rollei Selfie Clip

Passend bij de Selfie Stick en Tripod Kit is de Selfie Clip van Rollei. Deze smartphonehouder is specifiek ontworpen voor alle producten met een ¼ -inch schroef. Hierdoor is het mogelijk om de Selfie Clip ook op andere statieven te monteren. De stevige en stabiele Selfie Clip is 8,5 cm breed en beschermt dankzij de zachte bekleding tegen krassen en andere beschadigingen.

• De Rollei Selfie Stick ligt vanaf nu in de winkel voor een adviesprijs van 54,99 euro.

• De Rollei Selfie Tripod Kit ligt vanaf nu in de winkel voor een adviesprijs van 54,99 euro.

• De Rollei Selfie Clip ligt vanaf nu in de winkel voor een adviesprijs van 17,99 euro.

Henk Gernand, key accountmanager Benelux bij Rollei: “Al ruim 90 jaar zijn wij actief op de fotografiemarkt. Het is onze missie om fotograferen makkelijker en toegankelijker te maken. Tijden veranderen, maar de missie van Rollei blijft hetzelfde. Daarom ondersteunen wij ook nieuwe vormen van fotografie, zoals de welbekende selfies. Deze nieuwe selfie-hulpmiddelen zijn ideaal voor op vakantie, festivals of voor tijdens een avondje stappen.”

Meer informatie over de Selfie Stick, de Selfie Tripod Kit en de Selfie Clip via: http://www.rollei.com/products/tripods/smartphone-selfie-accessories/

Datum: woensdag 1 oktober 2014, 16:03
Bron: Rollei
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry