ICT-dienstverlening van BZ over naar SSC-ICT Haaglanden

01/10
2014
DEN HAAG (EZPress) - De ICT-dienstverlening van het ministerie van Buitenlandse Zaken is 1 oktober 2014 overgegaan naar het rijksbrede Shared Service Centrum-ICT Haaglanden (SSC-ICT). Deze uitbreiding is een volgende stap in de uitvoering van de Hervormingsagenda voor meer efficiëntie en samenwerking binnen de rijksoverheid.

Met de overkomst van zo’n 110 medewerkers werken er nu in totaal zo’n 700 medewerkers bij SSC-ICT Haaglanden.

De dienstverlener van het ministerie van Buitenlandse Zaken blijft zich binnen SSC-ICT richten op flexibele ICT-dienstverlening in het buitenland.

SSC-ICT Haaglanden is nu de dienstverlener voor de ICT van acht ministeries: Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Infrastructuur en Milieu, Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Financiën, Veiligheid en Justitie, Algemene Zaken en Buitenlandse Zaken. De shared service-organisatie voorziet deze ministeries van de juiste ICT-middelen en verricht de daarbij horende ondersteunende werkzaamheden. SSC-ICT is onderdeel van het directoraat-generaal Organisatie en bedrijfsvoering Rijk (OBR) van het ministerie van BZK.

//Einde bericht

Bron: Ministerie van BZ

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 1 oktober 2014, 11:01
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry