Profource verwerkt bankafschriften automatisch

30/09
2014
DORDRECHT / SAN FRANCISCO (EZPress) - Tijdens Oracle OpenWorld in San Francisco presenteert het Nederlandse bedrijf Profource deze week een onmisbare aanvulling op de nieuwe bedrijfssoftware van Oracle. Profource Banking Cloud maakt het mogelijk om alle soorten bankafschriften automatisch te verwerken in Oracle Fusion Financials.

Het belang van een efficiënte verwerking van bankafschriften is groot: bedrijven matchen de afschriften met hun facturen om zeker te weten dat rekeningen zijn betaald. Handmatig invoeren is tijdrovend, foutgevoelig en duur, dus heeft automatische verwerking de voorkeur. Oracle Fusion Financials herkent echter alleen Amerikaanse bankafschriften. Voor de afschriften van alle andere banken heeft Profource nu als eerste en enige bedrijf ter wereld dé oplossing bedacht.

Profource Banking Cloud (PBC) is een cloudservice die alle mogelijke bankafschriften automatisch inleest en terugvoert in de Oracle boekhouding van de klant. Hiertoe worden bankafschriften vertaald naar een formaat dat Oracle Fusion kan inlezen en verrijkt met extra informatie over de bijbehorende facturen. Deze service werkt real-time en is veilig, betrouwbaar en kostenbesparend.

Oracle zelf is bijzonder enthousiast. Het bedrijf ziet dat Profource Banking Cloud een gat dicht in de functio-naliteit van Oracle Fusion Financials. Om die reden is Profource uitgenodigd om deze service te presenteren op het jaarlijkse congres Oracle OpenWorld, dat deze week plaatsvindt in San Francisco.

Meer informatie en een online-demo over Profource Banking Cloud vindt u op http://www.profource.com/producten/banking-cloud/.

Over Profource

Profource (Dordrecht, 2002) is volledig gespecialiseerd in Oracle. Ruim 250 consultants helpen klanten om het beste uit hun Oracle-systemen en –applicaties te halen. Profource ontwikkelt zelf ook producten als aanvulling op bestaande software van Oracle, zoals Profource Banking Cloud.

Datum: dinsdag 30 september 2014, 15:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Dordrecht, San Francisco, Verenigde Staten, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry