Hosted.nl genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

12/09
2014
ZEVENAAR (EZPress) - Hosted.nl heeft jaar op jaar een fantastische groei doorgemaakt en daarom is zij genomineerd voor de Deloitte technology Fast50 Award 2014. Het gaat over een top 50 binnen de Benelux van snelst groeiende bedrijven op het gebied van technologiesegmenten. Donderdag 31 oktober 2015 zal de uiteindelijke ranking in Utrecht feestelijk bekend worden gemaakt.

“Hosted.nl is vereerd en enthousiast met de nominatie voor de Deloitte Technology Fast50. Het geeft aan dat zij op de juiste weg zitten en nog steeds volop groeien. In 2015 verwacht Hosted.nl de volgende stappen te zetten met een nieuwe website en kwaliteitsmanagement in de vorm van de ISO-certificering (ISO 27001 & NEN7510) die in medio november van dit jaar volgt.”

Wat voor bedrijf is Hosted.nl?

Hosted.nl is gestart door jonge ondernemers (26) die binnen acht jaar een stevig fundament hebben opgezet. Er wordt hosting aangeboden, waarbij gedacht kan worden aan domeinregistraties, virtuele servers, cloudoplossingen en Enterprise-dienstenverlening.

Hosted.nl is een kerngezonde, gedreven en innovatieve onderneming die financieel onafhankelijk is. Ze heeft de beschikking over uitstekend serverpark en maakt gebruik van hoogstaande hardwareleveranciers zoals Huawei, Cisco en EMC. Bij Hosted.nl is juist de zorg en het persoonlijke karakter die elke klant krijgt het grote pluspunt. De medewerkers van Hosted.nl hebben passie voor hun werk en nemen iedere vraag serieus!

Over Deloitte Technology Fast50

Ieder jaar keert de Deloitte Technology Fast50 verkiezing terug. Het gaat over de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Voor de selectie wordt er gekeken naar de basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009 - 2013). Bedrijven die nog geen vijf jaar bestaan kunnen ook meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Deze bedrijven worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid in plaats van op groeicijfers. Er kunnen verschillende deelnemers zijn, zowel uit de publieke als de private sector en deze omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders,

communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Bron: Hosted.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 12 september 2014, 09:30
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Gelderland, Utrecht, Zevenaar

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry