Marit, Peggy en Yolanthe nieuw bij Voetbalvrouwen

21/10
2009
Marit van Bohemen, Peggy Vrijens en Yolanthe Cabau van Kasbergen maken dit seizoen hun entree in Voetbalvrouwen op RTL 4. Vanaf vrijdag 30 oktober is te zien welke voetballende mannen zij om hun vingers winden. “Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft met veel gevoel voor humor de rol van voetbalvrouw Kate gespeeld. Tijdens de opnamen wist ze ook zelf nog niet dat het spelen van deze rol een generale repetitie voor de werkelijkheid zou zijn“, laat producent Johan Nijenhuis weten.

De nieuwe serie Voetbalvrouwen telt dertien nieuwe afleveringen. “Het glamourbestaan van Liz (Leontine Borsato), Melanie (Lone van Roosendaal), Renske (Sophie van Oers) en Solange (Nicolette van Dam) komt flink onder druk te staan door de komst van een opvallende dame: visagist Kate (Yolanthe Cabau van Kasbergen). Tijdens een sexy fotoshoot bij voetvalclub Heros komt Danny in contact met haar. Inmiddels heeft Renske Danny verlaten en is ingetrokken bij Gio, samen met haar zoontje Levi. Niets staat Danny meer in de weg om Kate beter te leren kennen en al snel wordt hij verliefd op haar.”

Niet alleen zijn er drie nieuwe actrices in de serie, ook op het voetbalveld hebben verschillende transfers plaatsgevonden. Nieuw dit seizoen is de Afrikaanse clubaanwinst Kofi (Andre Dongelmans). Hij zorgt voor het nodige testosteron op het voetbalveld en ver daarbuiten.Bovendien wordt Heros gekocht door een Russische oliemiljardair. Hij wil graag dat zijn vrouw Oksana (Peggy Vrijens) wordt opgenomen door de voetbalvrouwen en gaat heel ver om dat voor elkaar te krijgen. Uiteraard staan onder leiding van trainer Rutger (Joep Sertons) ook de bekende voetballers Italo (Bas Muijs), Danny (Mike Weerts) en Gio (Curt Fortin) weer op het veld.

Producent Johan Nijenhuis: “Meer dan ooit gaat dit derde seizoen over de vrouwen. We kiezen ervoor om een schaamteloos beeld te geven van vrouwen die tot het uiterste gaan om te krijgen wat ze willen..”

Eerder werd al bekend dat Leontine Borsato, Nicolette van Dam en Sophie van Oers de serie dit seizoen zullen verlaten. Voetbalvrouwen is vanaf vrijdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Datum: woensdag 21 oktober 2009, 11:49
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Noord-Brabant, Roosendaal

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry